METAZA MPX-95 foto impakt štampač

Post 10 of 121

Nova impakt graverka iz Rolanda

Sa svojom dijamantnom olovkom i snažnom silom pritiska, MPX-95 može naneti prilagođeni tekst, markicu i slike sa foto kvalitetom detalja na širok spektar tvrdih metalnih podloga, kao što su od nerđajućeg čelika, gvožđa, titanijuma i platine, kao i mekše podloge kao što su od zlata, srebra, bakra, nikla, aluminijuma i akrila – veoma brzo i sa velikom preciznošću.

Napredne funkcije i raznovrsnost upotrebe MPX-95, čine ga idealnim za personalizovanje raznih poklona i markiranje medicinski i industrijskih alata. Savršena mašina za prodavnice – kioske poklona i turističkih suvenira, koja omogućava korisnicima da lako prenesu fotografije, vektorske grafike i tekst na raznovrsne predmete od olovaka, suvenira, nakita, natpisa na metalnim pločicama trofeja i plaketa.

U zdravstvenim ustanovama MPX-95 može poslužiti kao veoma efikasan UDI (Unique Device Identification) barkod impaktni štampač. Koji omogućava korisniku da lako označava pojedinačne instrumente sa serijskim brojem, 3D simbola ili drugim oznakama, ta na taj način lakše upravljati skladištima, lociranjem, istorijom korišćenja i održavanja, odnosno evidencijom tih instrumenata.

Menu