O NAMA


Simbol inovacija u čitavom svetu

Roland DG je svetski lider u grafičkoj, dizajnerskoj i tehnološkoj industriji, a njegovi proizvodi su pravljeni uz korišćenje vodećih tehnika i standarda, minimizirajući uticaj na životnu sredinu. Roland DG Care program obuhvata kompletan opseg vrhunskih usluga koje daju spokoj svakom od klijenata i mogućnost da upotrebom mašte dostigne nove visine.

Sa sedistem korporacije u gradu Hamamatsu u Japanu, Roland DG je vodeća kompanija u obeležavanju, grafičkoj umetnosti, primenjenoj umetnosti, automobilskoj grafici, UV-u, fotografiji, graviranju i 3D modeliranju. Osnovan 1981. prijavljen i na Tokijskoj berzi, najpoznatiji je proizvođač inkjet štampača velikog formata na svetu. Povezan je takođe sa Roland Korporacijom poznatom u muzičkom svetu po razvoju MIDI tehnologije i proizvodnji sofisticirane digitalne muzičke opreme, uključujući klavijature, opremu za snimanje i drugo.

Svoje tehnološke korene vuče iz muzičke industrije, kompanijina napredna ploter tehnologija je izvorno korišćena za snimanje zvuka Rolandove linije klavijatura. Precizna ploting tehnologija je ubrzo široko prihvaćena za vreme CAD/CAM revolucije tokom osamdesetih godina 20. veka i pružila je osnov za nove generacije digitalnih mašina. U sledećih nekoliko godina Roland DG je započeo sa predstavljanjem mnogobrojnih proizvoda poput katera, termo transfer printer/katera, inkjet štampača i printer/katera velikog formata, 3D skenera i graverki. Ovi proizvodi su utrli put čitavim industrijama i doneli Roland DG kompaniji reputaciju inovatora, kvaliteta i pouzdanosti.

Menu