Roland ARM-10 monoFab 3D štampač

Post 31 of 121

Neka vaši snovi postanu stvarnost

MonoFab je serija novih desktop alata koja kombinuje zabavu mašte i radost proizvodnje kako bi se zadovoljili klijenti koji žele da realizuju svoje snove. Uz pomoć ARM-10 3D printera, 3D podaci se mogu lako izbaciti kao 3D modeli, omogućujući proizvodnju stvarnih uzoraka uz pomoć 3D štampe. Protitipi se mogu proizvesti neograničeni broj puta, tako da korisnici mogu dodirnuti svoje dizajne i proveriti im izgled.

Roland monoFab ARM-10 3D štampač

3D printer staje na vaš sto

Novorazvijeni desktop ARM-10 3D printer spaja Rolandove 3D tehnologije modeliranja. Poseduje projektorsko sočivo i Rolandovu imageCure smolu, kojom se kreiraju 3D modeli uz pomoć UV svetlosti. Ova akrilna smola postaje poluprovidna kada se zapače. Postprodukcioni procesi poput otklanjanja ostataka, poliranja i dodavanja boje su jednostavni za izvođenje.

Kreirajte kompleksne oblike uz minimum potrošnje smole

Uz pomoć 3D štampe, delovi koji su do sada zahtevali višeosno glodanje se mogu napraviti brzo i jednostavno. Potrošnja smole se drži na minimumu, čineći proizvodnju modela efikasnom i isplativom.

Alati za čišćenje su uključeni kao standardni

Uključen je pomoćni poslužavnik i posude za uklanjanje viška smole. Uz to idu lopatica i pinceta za uklanjanje viškova.

Uključeni softver podržava 3D štampu za početnike

MonoFab Player AM omogućava ispravljanje podataka uz pomoć funkcije lečenja kako bi se popunile bilo kakve praznine u 3D podacima. Softver je jednostavan za upotrebu što ga čini idealnim čak i za početnike.

, , , ,

Menu