Roland BN-20

Post 121 of 121

Roland BN-20 primena

Termo transfer za odeću

Na samom desktopu možete štampati kvalitetne termo transfere i seći ih u bilo koji stilizovani oblik. Dodajte metalik srebrnu boju da biste dobili stotine upečatljivih metalik nijansi.

Oblepljivanje mobilnih telefona i laptopova

p_feature_print_cut
Rolandova print&cut raznovrsnost vam omogućava da štampate i sečete grafiku u neprekidnom procesu koji može rezultirati u presvalakama za mobilne telefone, mogućnostima oblepljivanja lapotopova itd.

POS i POP

Uz BN-20 možete proizvesti POP displeje u jedinstvenim oblicima i nijansama koje privlače pažnju i povećavaju prodaju: Kreirajte jedan POP ili čitavu kampanju, profitabilno uz sve pogodnosti lakog rukovanja njegovim 220cc kertridžima.

Posteri

p_feature_ink
Upotrebom metalik srebrne boje možete dodati luksuzne akcente i vrednost posterima i fotografskim reprodukcijama.

Secite vinilne oznake

Od reklamnih linija na vozilima i motorima do prozorske grafike, sečenje je neophodni deo vašeg radnog procesa. BN-20 vam omogućava da sečete vinilne oznake uz upotrebu velikog broja različitih fontova.

Nalepnice za spoljašnje obeležavanje

BN-20 dolazi sa nagrađivanim ECO-SOL MAX bojama za spoljašnje obeležavanje. Grafiku je lako proizvesti i rok upotrebe je do 3 godine bez laminacije. BN-20 takođe podržava Roland FPG boje na vodenoj-osnovi za izuzetnu unutrašnju grafiku.

Pages: 1 2 3

Menu