Roland BN-20

Post 121 of 121

U paket je uključen i Rolandov Profesionalni Print Management Softver

bn20-softver-1

Roland VersaWorks podržava Adobe Illustrator, CorelDraw i druge popularne dizajnerske softverske pakete. Odaberite jednu od mnogih layout funkcija koje uključuju skaliranje, kropovanje, rotiranje, auto layout da optimizirate vaš print. VersaWorks takođe obuhvata i Roland Color System Library za precizno pogađanje tradiocinalnih i metalik boja, kao i štampu promenljivih podataka, što vam omogućuje da efikasno kreirate serije oznaka i ID kartica u kojima se tekst i grafika menja od jednog printa do sledećeg.

Veliki broj metalik boja je dostupan uz Roland Color System Library

bn20-softver-2

BN-20 podržava 512 metalik boja što vam omogućava da nanesete jednu ili više predefinisanih boja na bilo koju grafiku jednostavnim klikom na miša. Možete takođe odabrati boje iz popularnih grafičkih softvera uključujući Adobe Illustrator.

Lako napravite zapanjujuće metalik efekte

bn20-softver-3

Rolandova Metallic Texture Library vam omogućava da lako primenite šablone i teksture na metalik boje za dodatni utisak. Jednostavno odaberite teksturu ili šablon iz Rolandove swatch biblioteke u Adobe Illustratoru i primenite je na vašu grafiku.

Priključeni jednostavni Rolandov Dizajn Softver

bn20-softver-4

R-Works vam omogućava da odmah počnete da dizajnirate grafiku za BN-20, čak iako nemate vaš sopstveni dizajnerski softver. Uz R-Works možete brzo importovati fotografije načinjene digitalnim foto-aparatima. Kreirajte orginalne layoute sa tekstom i grafikom za personalizovane majice i oznake.

Pages: 1 2 3

Menu