Roland EGX-300

Post 72 of 121

Roland EGX-300

Rolandov inovativni EGX-300 nudi mogućnost raznovrsnog profesionalnog graviranja u desktop formatu, od jednostavnih ID pločica do atraktivnih nagrada i reklama. Sve funkcije su pažljivo razvijane da doprinesu user-friendly radu uz pružanje prvorazrednih mogućnosti. EGX-300 je najnapredniji sistem digitalnog graviranja u svom cenovnom rangu. Dodavanjem EGX-300 vašem biznisu možete klijentima ponuditi proizvode visoke preciznosti i kvaliteta sa predvidljivim rokom isporuke.

Roland pouzdanost i inovativnost

Otkad je Roland prezentovao svoju prvu mašinu za graviranje 1987. ostao je fokusiran na potrebe profesionalnih gravera. EGX-300 je razvijen na osnovu rezultata svih urađenih istraživanja.

Kompletan user-friendly paket

EGX-300 uključuje sve što vam je potrebno da odmah počnete proizvodnju, zajedno sa potrebnim softverom i Windows drajverom. Jednostavan je za upotrebu poput desktop printera.
*Softver za graviranje i Windows drajver su kompatibilni sa Windows(R) 95/98/Me/NT(R)4.0/2000/XP i Windows Vista(tm).

Bezbedna, jaka konstrukcija

EGX-300 uključuje prekidač za hitno isključivanje i prednju pregradu sa prekidačem koji automatski zaustavlja mašinu kada je prednja pregrada otvorena. Prednja pregrada takođe eliminiše prašinu i smanjuje buku.

Savršen za vaš desktop

Radna površina od 305mm x 230mm vam dopušta obradu raznih poslova sa vašeg desktopa.

Mogućnost korišćenja velikog broja materijala

Gravirajte i secite na velikom broju različitih materijala, uključujući plastiku, akril, čak i lake metale poput mesinga i aluminijuma.*
*Opcioni dijamantski nož je potreban za te materijale.

Dodatne napredne karakteristike

– Standardno gornje i opciono donje koleto za nanošenje podržavaju velik broj standardnih industrijskih alata.
– Brzina vretena do 15.000 RPM vam omogućuje da gravirate materijal brže.
– EGX-300 ide sa data baferom od 1 MB za brži re-plot.
– EGX-300 prijavljuje istrošenost vretena, tako da korisnik zna kada da ga zameni i održi kvalitet rada.

Dodajte nove oblike reklama vašem asortimanu

Roland EGX-300 primena

Dizajniranje i proizvodnja specijalnih radova je lako uz pomoć EGX-300. Ovaj model može da kontroliše sve 3 ose (X, Y i Z) u isto vreme i uspešno seče krugove i lukove, čak i na zaobljenim površinama, kako bi se dobili fantastični rezultati u vidu znakova, nagrada. Možete čak kreirati i Brajevu azbuku. EGX-300 uključuje Rolandove 3D Engrave, Virtual MODELA i MODELA Player softvere. 3D Engrave je lak za upotrebu ali dovoljno moćan da vam omogućava da ostvarite dubinu teksta na predmetima obrade, poput nagrada na primer. Automatski kreira optimalnu putanju alata. Virtual MODELA omogućava similaciju završnih oblika na vašem monitoru kako bi klijenti proverili završni proizvod i time smanjili potrebeno vreme i materijal. Svetlosni efekti, boje materijala se mogu dodati za preciznije prezentacije konačnog proizvoda. Ukoliko dizajnirate u komercijalnim softverima koji mogu snimati u trodimenzionalnim DXF ili STL formatima, MODELA Player čita te podatke i generiše efikasnu tro-osnu putanju alata za graviranje.

Graviranje nagrada, ID pločica i slično

Roland EGX-300 primena

Uz EGX-300 dolazi i Dr. Engrave softver za kreiranje nagrada, ID pločica i još mnogo toga. Dr. Engrave može da konvertuje Windows True Type fontove u jednolinijske fontove za graviranje slova. Uz dodatak standardnih fajlova, podržava i takozvane “island files”. Takođe, pruža i maksimum fleksibilnosti pri importovanju raznih fajl formata, uključujući Windows bitmap podatke, vector art i skenirane logotipe i fotografije. Za pločice možete importovati Excel CSV fajl i DR. Engrave i Dr. Engrave će optimizirati vaš posao u skladu sa materijalom.

3D Engrave

3D Engrave vam dopušta da dizajnirate 3-dimenzionalna slova i gravirate ih na zakrivljene površine.

Dr. Engrave

Zajedno sa EGX-300 dolazi i komplet softvera. Dr. Engrave je program za graviranje za kreiranje ID pločica itd.

Menu