Roland EGX-350

Post 98 of 121

Roland EGX-350

Kompletno Engrave rešenje

Sa novim EGX-350 graverom možete lako proširiti vaš biznis dodavanjem personalizovanih predmeta vašem asortimanu proizvoda. EGX-350 brzo gravira raznovrsne materijale odmah u vašoj radnji, neverovatno je lak za upotrebu i posebno je dizajniran da proizvede oštru i preciznu grafiku. Kompletno kompaktno rešenje dolazi sa svime što vam je potrebno da započnete posao. Roland EngraveStudio softver koji stiže u paketu sa mašinom nudi napredne funkcije uključujući i V-Carving mod koji proizvodi efekat ručnog rezbarenja, kao i novu funkciju simulacije graviranja koja će vam uštedeti vreme i materijal time što će vam omogućiti da vidite završni proizvod pre početka graviranja.

Povećajte vrednost vašim proizvodima

Uz EGX-350 možete kreirati lepe namenske reklame i ID pločice kako za unutrašnje tako i spoljašnje izlaganje poput izloga. Pretvorite obične poklone, nagrade, promotivne predmente u vredne uspomene, time što ćete ih personalizovati imenima, događajima ili datumima. Možete praviti čak i dizajnirane šablone za termo presovane cirkone na majicama, torbama i drugoj odeći. Odaberite jedan od mnogih materijala poput plastike, akrila, aluminijuma, nerđajućeg čelika, mesinga ili drveta. Za razliku od laserskih graverki, EGX-350 zadržava originalne boje i teksturu drveta, mesinga za lep konačni proizvod.

Lak za upotrebu

EGX-350 je povezan sa vašim računarom kroz USB port i izuzezno je lak za pokretanje i rad. Kontrolni panel koji je jednostavan za navigaciju je postavljen daleko od prostora za izradu tako da vam daje jasan pregled stola za graviranje. Ovaj model takođe sadrži automatski detekor podloge koji automatski određuje visinu materijala (Z-nula) za kvalitetno graviranje na konstantnoj dubini. Podesiva pregrada se otvara na dve pozicije, čime omogućava efikasan pristup graviranom proizvodu. Izuzetno dugotrajni DC motor omogućava dugotrajnu produkciju, a vakuum adapter se lako kači na vreteno kako bi se osigurao čist rad.

Rezultati visokog kvaliteta

EGX-350 je precizno skrojena mašina za rad sa kvalitetnim delovima koji minimiziraju vibraciju sa radne jedinice. Kao rezultat toga, ovaj model proizvodi oštar i jasan tekst i grafiku za konstantno pouzdane rezultate. Novi Roland EngraveStudio softver omogućava fino graviranje i fantastične krajnje proizvode.

Roland EGX-350 primena

Menu