Roland GX-24

Post 103 of 121

Roland CAMM-1 Servo GX-24

Rolandovi CAMM-1 rezači folije svetski su poznat alat za profitabilanu i pouzdanu proizvodnju natpisa, banera, autografike, obeležavanje izloga, svetlećih reklama, flok i fleks natpisa na majicama i veliki broj drugih aplikacija. Sada zahvaljujući upotrebi digitalnog servo motora, brzina, preciznost i pouzdanost ovog uređaja nikada nisu bili na većem nivou.

Primeri primene

Roland GX 24 primena

Brzina i preciznost

CAMM-1 Servo GX-24 koristi digitalni servo motor kako bi postigao maksimum preciznosti i velike brzine sečenja. Ovaj stoni kater takođe poseduje i funkciju zaobljivanja linije sečenja za najpreciznije sečenje. Rezultat je brža produkcija i grafika profesionalnijeg izgleda.

  • Fino podešavanje sile pritiska čak i u toku sečenja.
  • Mogućnost snimanja 8 najčešće korišćenih postavki sile i brzine.
  • Prednje i zadnje vodilje za precizno poravnanje materijala.
  • Prednji kanal za odsecanje materijala.
  • Test sečenja, funkcija za brzo testiranje sile pre sečenja.
  • Praktična pozicija za čuvanje dodatnih alata i rezervnih sečiva.

Sečenje štampanog materijala

CAMM-1 Servo GX-24 poseduje i optički sistem prepozavanja registracionih markera za automatsko opsecanje štampanog materijala i pozicioniranje materijala čineći zahvaljujući ovome izuzetan alat za print i cut rešenja.

Laka upotreba

Novi LCD kontrolni panel je savršeno pozicioniran za laku upotrebu i komandovanje. Opciono postolje je takođe dostupno. Jednostavno povežite vaš GX-24 na računar pomoću USB porta i spremni ste da počnete. U paketu se nalazi sve što je potrebno za lak početak, uključujući i Windows drajver, kao i novi CutStudio™ program za crtanje i sečenje.

CutStudio

Pomoću CutStudio programa, možete konturno iseći nalepnice štampane na štampaču. Koristite ovu funkciju kako bi proizveli unikatne nalepnice bez potrebe za specijalnom opremom. CutStudio takođe podržava i podelu velike slike na nekoliko manjih radi uklapanja.

GX 24 koraci

Svaki CAMM-1 Servo GX-24 rezač folije dolazi sa Roland CutStudio dizajn softverom. CutStudio dozvoljava korisnicima da uvećavaju, smanjuju, re-pozicioniraju, rotiraju i dodatno podešavaju sliku koju će seći. Takođe uvećane slike jasne kao i slike originalne, a TrueType fontove može seći bez zadate spoljne linije (outline). CutStudio podržava BMP, JPG, STX, AI, i EPS formate dokumenata. Kompatibilan je sa Windows 98 SE/ME/2000/XP.
CAMM-1 Servo GX-24 jednako dobro radi sa svim profesionalnim softverima za firmopis. Uključuje i printer drajver za Windows 98 SE/ME/2000/XP, a plug-in za Adobe Illustrator 9/10/CS, plug-in za CorelDRAW 10/11/12 i plug-in za Adobe Illustrator 9/10/CS pod Macintosh OS 9/X radnim okruženjem.

Pouzdanost

Roland kateri zaslužili su svetsku reputaciju za pouzdanost i odlične rezultate. Danas, kao i svi Rolandovi proizvodi, dolaze sa međunarodnim ISO sertifikatom. ovo ukazuje na Rolandovu posvećenost da ponudi proizvod visokog kvaliteta uz prvoklasnu podršku ka krajnjem korisniku uz mnogobrojne dodatne alate i pomagala.
U poslednjih 17 godina, Roland je prodao preko 250.000 jedinica u čitavom svetu. Veliki broj ovih uređaja je i danas u upotrebi. Nije redak slučaj da ove mašine nikada nisu zatražile ni jedan jedini servis i nakon mnogo godina teške upotrebe u najrazličitijim mogućim uslovima.

, , ,

Menu