Roland Camm1 PRO

Post 101 of 121

Roland CAMM-1-PRO

Profesionalni, lak za upotrebu, rezač folija za natpise, autografiku i još mnogo toga

  • Dokazana CAMM-1 tehnologija i legendarna Roland pouzdanost.
  • Brzina sečenja do 850mm/s za maksimum produktivnosti.
  • Mehanička rezolucija od 0.0125mm/koraku garantuje precizne rezultate.
  • Impresivna sila pritiska od 350 grama za rad sa debljim materijalima.
  • Uključuje i Roland CutStudio*1, softver za dizajn, bogat funkcijama, namenjen za Roland katere.
  • Automatsko čitanje 4 tačke*2, za precizno konturno sečenje štampanog materijala.
  • Laka konekcija sa kompjuterom kroz USB ili serijski port.
  • Plug-in softver Adobe® Illustrator® i CorelDRAW®*X3, za pristupačno radno okruženje.
  • Prihvatljiv za rad sa velikim spektrom materijala.
  • Dostupan u tri dimenzije : 1372mm, 1178mm i 915mm.

*1 Kompatibilan sa Windows®98SE/Me/2000/XP i Windows Vista™.
*2 Ova funkcija je dostupna uz Roland CutStudio softver i plug-in softver za Adobe Illustrator.
*3 Plug-in softver kompatibilan sa Adobe Illustrator 9/10/CS/CS2/CS3 za Windows, CorelDRAW 10/11/12/X3 za Windows, i Adobe Illustrator 9/10/CS/CS2/CS3 za Macintosh.

Brzina i preciznost

GX Pro rezači folije koriste digitalne servo-motore kako bi postigli maksimum preciznosti i brzine do 850mm/s. Ovaj kater profesionalne klase poseduje i funkciju sečenja oblih linija radi preciznih rezultata sečenja i pri najvećim brzinama. Rezultat je brža produkcija i sveukupno bolji kvalitet grafike.

Materijali

GX Pro serije prihvataju materijale svih dimenzija i vrste: foliju, šablone za farbanje, reflektujuće folije, termo transfer materijale i materijale za peskiranje.

Sečenje štampane grafike

GX Pro poseduje i optički sistem koji automatski prepoznaje markere za opsecanje štampe i samim tim predstavlja isplativo rešenje za print i cut potrebe. Bilo da je u pitanju auto grafika ili fleks za tekstil, GX PRO je u stanju da konturno iseče materijal i pripremi ga za dalju upotrebu.

Lakoća upotrebe

GX Pro poseduje jednostavan korisnički panel sa svim nezavisnim tasterima koji se često koriste, poput sile, brzine i početne tačke sečenja. Moguće je snimiti sve parametre sečenja u vidu 8 različitih korisničkih profila, gde se čuvaju svi parametri poput brzine, ofseta, sile, brzine kretanja kada je alat van funkcije…

Roland pouzdanost

Roland kateri zaslužili su svetsku reputaciju za pouzdanost i odlične rezultate. Danas, kao i svi Rolandovi proizvodi, dolaze sa međunarodnim ISO sertifikatom. ovo ukazuje na Rolandovu posvećenost da ponudi proizvod visokog kvaliteta uz prvoklasnu podršku ka krajnjem korisniku uz mnogobrojne dodatne alate i pomagala.
U poslednjih 17 godina, Roland je prodao preko 250.000 jedinica u čitavom svetu. Veliki broj ovih uređaja je i danas u upotrebi. Nije redak slučaj da ove mašine nikada nisu zatražile ni jedan jedini servis i nakon mnogo godina teške upotrebe u najrazličitijim mogućim uslovima.

Menu