Roland LEC-300A

Post 115 of 121


Roland LEC-300A

Rolandov VersaUV LEC-300A inkjet printer/kater donosi najbolje u raznovrsnosti, pristupačnosti i jednostavnosti upotrebe za vrhunske prototipe i specijalizovanu grafiku, omogućujući vam da generišete lepe sjajne i mat završetke ilakovane efekte i dobijete posebne teksture i specijalne efekte.

Neprevaziđeni kvalitet na velikom broju različitih materijala

VersaUV štampa na velikom broju materijala uključujući papir, foliju i kožu. Osim toga podržava kartone, plastične table, polikarbonate i ostale rigidne supstrate (osim metala) do 1mm debljine za raznovrsne aplikacije. Rolandova Intelligent Pass Control tehnologija donosi glatke gradacije i besprekornu punoću fila u svakom modu štampe. Bela boja omogućuje da štampate jarke boje na tamnim i providnim supstratima.

lec300a-primena

Dodajte jedinstvene specijalne efekte – sve na jednom uređaju

VersaUV lepo štampa vaš dizajn i finišira grafiku bogatim specijalnim efektima kreiranim 3-dimenzionalnim slojevima laka. 72 formirane teksture su dostupne da dodaju luksuz i prepoznatljivost vašim prototipima. Odaberite bilo koju kombinaciju mat i sjajnih završetaka koje možete raslojiti da dobijete interesantne šablone. Upotrebom bele boje možete štampaati na providnim materijalima.

index_1_1_2

index_1_2_2

ECO-UV S boja vam otvara mogucnost UV štampe na zahtev

lec300a-eco uv s ink

ECO-UV S boje se rastežu i idealno prianjaju na zaobljene i neravne površine. ECO-UV S boje su idealno rešenje za industrijske prototipe i male produkcije.

Print&Cut kao neprekidni proces

LEC-300A je integrisani Print&Cut uređaj koji kombinuje preciznu štampu sa automatskom funkcijom sečenja kroz jedan neprekidni proces. Poznata Rolandova Print&Cut tehnologija omogućava sečenje najkomplikovanijih dizajna kao i velike grafike do pune širine materijala.

lec540proces

Sečenje čak i posle laminacije

Za dugotrajniju grafiku, jednostavno uklonite štampu, laminirajte i ponovo postavite radi sečenja. Rolandov optički sistem registracije, Quadralign štampa markere na svakom uglu materijala. Kada se laminirani materijal ponovo postavi Quadralign automatski ponovo poravnava putanju sečenja i kompenzuje kosine.

Napredni sistem za namotavanje materijala

LEC-300A uključuje automatizovani sistem namotavanja materijala da bi se dobila precizna štampa i bez nadzora kada se koristi materijal u rolni. Ova jedinica uključuje i sistem kontrole rastezanja za optimalno nanošenje i praćenje materijala.

Automatizovani sistem za cirkulaciju boje za dugotrajni kvalitet slike

index_2_2

VersaUV serija dolazi sa Rolandovim jedinstvenim automatizovanim sistemom za cirkulaciju boje koji sprečava pigment u beloj od taloženja. Ovaj sistem automatski snižava otpad bele boje, troškove rada, proizvodi izuzetan kvalitet slike i omogućuje konzistetnu gustinu bele čak i u najdužim produkcijama.

VersaWorks RIP Softver

index_3_1

Rolandov Adobe PostScript RIP je lak za upotrebu i inkorporiše najnovije CPSI engine za izuzetne produkicione outpute. Funkcije uključuje procenu potrošnje boje i vremena potrebnog za svaki posao, kontrolu do četiri Roland uređaja i precizno slaganje boja upotrebom Rolandove Color System Biblioteke.

,

Menu