Roland LEC-330

Post 114 of 121


Roland LEC-330

LEC-330 je Rolandov najnoviji i najmoćniji UV-LED inkjet printer/kater u klasu modela od 76cm širine, donoseći neprevaziđeni kvalitet štampe na još većem broju različitih materijala za visokokvalitetne prototipe pakovanja, produkciju kontrolnimh panela i malih serija.

Neprevaziđeni kvalitet na većem broju materijala

LEC-330 štampa na većem broju materijala poput papira, folija i kože. Uz to podržava i kartone, plastične ploče, plikarbonate i druge rigidne supstrate (osim metala) debljine do 1mm da dobijete raznovrsne aplikacije. Artistic mod štampe 1440 x 1440 dpi je idealan za ofset i gravur štampače koji zahtevaju oštru i detaljnu grafiku i tekst. Kvalitet štampe je još poboljšan Rolandovom Intellient Pass Control tehnologijom koja daje glatke gradacije i besprekorn puni fil bez bendinga u bilo kom modu štampe.

lec330primena

Viša produktivnost i finiji kvalitet

Povećana je brzina štampe LEC330 modela da se dobije maksimum vrednosti i efikasnosti. LEC-330 vam omogućuje da prihvatate hitne poslove i isporučite potrebne proizvode već sledećeg dana. Na primer LEC-330 može štampati etiketa za vinske boce za 46 minuta.

Dodajte jedinstvene specijalne efekte – sve na jednom uređaju

LEC-330 lepo štampa vaš dizajn i finišira vašu grafiku bogatim specijalnim efektima 3-dimenzionalnim slojevima laka. 72 spremne teksture su dostupne, dodajući luksuz vašim proizvodima. Odaberite bilo koju kombinaciju mat i gloss efekata i raslojte ih da dobijete interesantne šablone. Iskoristite belu boju da štampate na providnim materijalima.

index_1_1_2

index_1_2_2

ECO-UV boja u tri različite konfiguracije

Na izuzetnom broju supstrata LEC-330 štampa, ECO-UV bojana u CMYK + Bela + Lak. LEC-330 može biti konfigurisan u bilo kojoj od ove tri kombinacije

Eco UV

Kao najraznovrsnija konfiguracija CMYK + Bela + Lak se može koristiti za veliki broj aplikacija sa mat ili sjajnim lak efektom i jedinstvenom teksturnom grafikom.

CMYK + Bela + Bela mod vam omogućava veću neprozirnost bez usporavanja štampe zbog overprinta. Idelna je za beli tekst i grafiku kao i da poveća jarkost četvorobojne štampe.

CMYK + Lak + Lak mod može napraviti trodimenzionalne teksture doplo brže od normalnog moda i može proizvesti dramatičnije efekte većim reljefima.

ECO-UV S boje otvaraju nove mogućnosti UV štampe na zahtev

evo-uv-s-ink

ECO-UV S boja se rasteže i idealno prianja na zaobljene i neravne površine. ECO-UV S boje su idealno rešenje za industrijske prototipe male produkcije.

Print&cut kao jedinstveni radni proces

LEC-330 je integrisani Print&Cut uređaj koji kombinuje preciznost štampe sa automatizovanom funkcijom sečenja u jednom neprekidnom procesu. Poznata Rolandova Print&Cut tehnologija seče najkompleksnije dizajne kao i veću grafiku do pune širine materijala.

lec540proces

Sečenje i nakon laminacija

Za dugotrajniju grafiku, jednostavno uklonite štampu, laminirajte i ponovo postavite radi sečenja. Rolandov optički registracioni sistem, Quadralign štampa markere na svakom uglu materijala. Kada se laminirani materijal postavi Quadralign automatski ponovo poravnava putanju sečenja i kompanzuje kosine.

Napredni sistem za namotavanje materijala

LEC-330 dolazi sa automatizovanim sistemo za namotavanje materijala da bi se ostvarila preciznost kod štampe bez nadzora na materijalima u rolni. Ova jedinica uključuje sistem kontrole rastezanja za optimalno nanošenje i praćenje materijala.

Automatski sistem cirkulacije boje za konzistentan dugotrajni kvalitet slike

index_2_2

VersaUV serija dolazi sa Rolandovim jedinstvenim, automatizovanim sistemom za cirkulaciju boje koji sprečava pigment u beloj boji od taloženja. Ovaj sistem automatski umanjuje otpad bele boje, snižava troškove rada. porizvodi izuzetni kvalitet slike i pruža konzistentnu gustinu bele boje tokom najdužih produkcija.

VersaWorks RIP Softver

index_3_1

Rolandov Adobe PostScript 3 RIP je lak za upotrebu i ukorporiše najnovije CPSI engine za izuzetni produkcioni output. Karakteristike uključuju procenu potrošnje boje i vremena za svaki posao, kontrolu do 4 Roland uređaja i precizno slaganje boja uz pomoć Rolandove Color System Library.

,

Menu