Roland LEF-12i

Post 105 of 121

 

Roland LEF-12i

Pristupačno, kompaktno i jednostavno za upotrebu

VersaUV LEF-12i je pristupačno rešenje za ulazak u sve brže rastući posao izrade personalizovane štampe i jedinstvenih proizvoda. Dovoljno mali da stane u bilo koji studio, kancelariju, radionicu ili maloprodajni objekat, LEF-12i je kompaktan uređaj koji štampa direktno na vellikom broju predmeta i podloga.
Intuitivne kontrole, kombinovane sa jednostavno razmuljivim VersaWorks Dual RIP softverom omogućava korisnicima da samouvereno krenu u proizvodnju par sati nakon instalacije.

Sa uključenim VersaWorks Dual RIP softverom

With VersaWorks Dual RIP software included

 

Roland VersaWorks Dual, najnovija generacija Rolandovih moćnih i jednostavnih za korišćenje RIP softvera, je uključen u cenu mašine.
Pun funkcija koje vam pomažu da izvučete maksimum efikasnosti, brzine i kvaliteta štampe, VersaWorks Dual koristi PDF i PostScrip alate da pruži brža vremena za prikaz i poboljšanu mogućnost obrade PDF, EPS i PS fajlova.
Pogledajte prikaz brzo i jednostavno, a obradite kompleksne fajlova sa transparencijama, senkama, posebnim lejerima boja, kao i drugim specijalnim efektima, direktno u RIP-u, kako biste minimalizovali potrebu za dizajnerskim softverom, čime štedite vreme i pojednostavljujete proces proizvodnje.
Rotirajte, postavite razmak i zadržite određene pozicije unutar samog RIP-a, kako biste dobili veću kontrolu kada štampate grafiku i dodajete efekte
Uključuje i pogodne funkcije poput:
Mogućnost generisanja podataka Bele i Laka u RIP-u bez potrebe za menjanjem dizajna
Kalkulator potrebne boje i vremena za posao, koji vam pomaže da formirate konkurentnu i profitabilnu cenu
Ugrađene PANTONE i Roland Color System biblioteke za preciznu i brzu reprodukciju boje
Mogućnost kreiranja i snimanja neograničenog broja podešavanja redosleda, kako biste pronašli podešavanja kompleksnih poslove.
Štampa promenljivih podataka
Roland Texture System biblioteka sa 72 tekturna šablona spremnim za upotrebu
Pametno smeštanje kako bi se minimizovao otpad materijala
Istovremeno povezivanje do 4 kompatabilna uređaja
Mogućnost promene intenziteta UV lampe za optimizaciju sušenja boje

Roland Texture System Library:

Roland Texture System Library

Poklopac štiti štampu i zatvara pokretne delove

LEF-12i protective cover

VersaUV LEF-12 je bezbedan za upotrebu u svakoj prometnoj radionici, industrijskim ili maloprodajnim uslovima. Poseduje poklopac za zaštitu korisnika od pokretnih delova i za prevenciju ulaska izmaglice u štampane delove, dok izoluje UV svetlost.

Opcioni sistem filtriranja vazduha

Uredna ventilacija se zahteva prilikom rada sa ECO-UV bojama, tako da je opciona BOFA jedinica za fitrliranje vazduha , dizajnirana za rad sa Roland DG uređajima, dostupna da praktično eliminiše mirise i da služi kao postolje i skladište za materijal.

Personalizujte praktčno sve

Personlised smartphone cases

Personalizujte svakodnevne objekte i pretvorite ih u jedinstvene predmete koji mogu nositi premijum cenu i visoki profit. Štampajte tekst, slike, logotipe ili druge dizajne direktno na veliki broj predmeta, uključujuci maske telefona, poklone, spravice, golf loptice, promotivne predmete, industrijske komponente ili elektronske uređaje.

Uz radne dimenzije od 305 x 280mm, LEF-12i koristi UV-LED lampu niske toplote i napredne ECO-UV boje da štampa na maltene bilo kom supstratu do 100mm visine i 5kg težine, uključujući:
PVC i plastiku
Metal
Staklo
Drvo
Canvas
Ploče
Kožu
Tkaninu i još mnogo toga

Pružite fantastične rezultate uz pomoć ECO-UV boja

Deliver stunning results with ECO-UV ink

ECO-UV boje su dostupne u CMYK, Beloj i Laku (Clear). Lak nudi mogucnost reljefiranja i matiranja objekata, Bela omogućava jarkost i osigurava visoki kvalitet štampe na tamnim ili providnim objektima.
Boja je suši odmah kako biste dobili široki gamut sa oštrim detaljima i visokom gustinom. Nije potrebno vreme za sušenje a idealno prijanja na krivine i nepravilne površine.
ECO-UV boje se izuzetno izdržljive za spoljnu i unutrašnju upotrebu. Boja je dostupna i 220cc kertridžima i bezbedna je nakon sušenja.

Efikasnost i konstantnost boje

LEF-12i koristi Rolandov automatizovani sistem cirkulacije boje za produkciju konstantno jarkog kvaliteta slika, čak i na dugačkim poslovima. Uz pomoć kontrolisane cirkulacije boje, pigment nije u mogućnosti da se slegne u crevima, ostavljajući rad nesmetanim sve vreme.

Kvalitet i pouzdanost kao standard

LEF-12i poseduje jednogodišnju RolandCare garanciju, uključenu u cenu. Za spokojnu štampu bez nadzora Roland On Support šalje mailove ili notifikacije na telefon, kako bi vas obavestio da ponestaje boje, ili da je štampa gotova.
Možete biti spokojni  da je vaš uređaj podržan sa najnaprednijim tehnologijama u industriji.

Savršeno poravnanje svaki put

Ugrađeni laserski sistem poravnanja vam omogućava brzo postavlajnje LEF-a da štampa na različitim materijalima. Predstavlja najlakši i najefikasniji način da uniformno štampate slike na više supstrata, Bilo da koristite referencu od dve tačke da odredite ravne površine ili centralnu startnu tačku za štampu na zakrivljenim površinama, LEF-ovo lasersko poravnanje je neverorvatno sofisticirana i korisna funkcija.

 

 

,

Menu