Roland LEF-200

Post 36 of 121

Štampa, personalizacija i profit

VersaUV LEF-200 staje u bilo koji studio, radionicu ili maloprodajni objekat i nudi raznovrsno rešenje za štampu direktno na maltene bilo kom predmetu uz izuzetne detalje ili očaravajuće boje. Štampajte tekst, fotografije, logotipe ili druge dizajne direktno na ogroman broj različitih objekata, uključujući maske za telefone, poklone, spravice, golf loptice, promotivne predmente, industrijske komponente i elektronske uređaje.
Zahvaljujući Primer boji sada je lakše nego ikada personalizovati staklo i druge jedinstvene materijale. Opcije laka nudi sjajne i mat efekte, kao i mogućnost efekta reljefa. Bela boja je takođe dostupna za dodavanje jarkosti boja na tamne i providne podloge.
Sve to zajedno daje veće šanse za povećanje profita vašeg poslovanja.

Textured finish printed with the LEF-200

Profitablna štampa us Primer boju

LEF-200 poseduje opciju Primer boje kako biste brzo i lako štampali slike na staklenim, plastičnim površinama i još mnogo toga. Korisnici mogu lako i precizno pripremiti objekte za personalizaciju – štampanjem Primer boje direktno iz fajla u VersaWorks Dual RIP, pre štampe grafike u punom koloru. Ovo čini dodavanje grafike komplikovanim materijalima čistije i efikasnije.

 

lef-200_300_infographics_primer_square_en.jpg

Pružite očaravajuće rezultate uz pomoć Eco-UV boje

ECO-UV boje u CMYK, Bela, Lak se odmah suše i daju rezultate u širokom gamutu boja sa oštrim detaljima i visokom gustinom boje. ECO-UV ne zahteva sušenje i dobro prijanja na krivine i nepravilne površine.
ECO-UV boje su ektremno izdržljive za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Dolaze u ketridžima od 220cc i bezbedne su nakon sušenja.

Efikasnost i konstatnost boje

LEF-200 koristi Rolandov automatizovani sistem cirkulacije boje za produkciju konstantno jarkog kvaliteta slika, čak i na dugačkim poslovima. Uz pomoć kontrolisane cirkulacije boje, pigment nije u mogućnosti da se slegne u crevima, ostavljajući rad nesmetanim sve vreme.

Kvalitet i pouzdanost kao standard

LEF-200 poseduje jednogodišnju RolandCare garanciju, uključenu u cenu. Za spokojnu štampu bez nadzora Roland On Support šalje mailove ili notifikacije na telefon, kako bi vas obavestio da ponestaje boje, ili da je štampa gotova.

Možete biti spokojni  da je vaš uređaj podržan sa najnaprednijim tehnologijama u industriji.

Savršeno poravnanje svaki put

Ugrađeni laserski sistem poravnanja vam omogućava brzo postavlajnje LEF-a da štampa na različitim materijalima. Predstavlja najlakši i najefikasniji način da uniformno štampate slike na više supstrata, Bilo da koristite referencu od dve tačke da odredite ravne površine ili centralnu startnu tačku za štampu na zakrivljenim površinama, LEF-ovo lasersko poravnanje je neverorvatno sofisticirana i korisna funkcija.

Opcioni sistem filtriranja vazduha

Uredna ventilacija se zahteva prilikom rada sa ECO-UV bojama, tako da je opciona BOFA jedinica za fitrliranje vazduha , dizajnirana za rad sa Roland DG uređajima, dostupna da praktično eliminiše mirise i da služi kao postolje i skladište za materijal.

Personalizujte praktično sve

Sample applications from the Roland DG VersaUV LEF-200

Uz radne dimenzije od 508 x 330mm, LEF-200 koristi UV-LED lampu niske toplote i napredne ECO-UV boje da štampa na maltene bilo kom supstratu do 100mm visine i 5kg težine, uključujući:
PVC i plastiku
Metal
Staklo
Drvo
Canvas
Ploče
Kožu
Tkaninu i još mnogo toga

Optimizujte produkciju uz pomoć uključenog VersaWorks Dual RIP softvera

Roland VersaWorks Dual RIP softver je uključen u vaš LEF-200 paket. Ovaj moćni RIP minimizira potrebu za dizajnerskim softverom, omogućujući kreiranje specijalnih lejera boja poput bele, laka i prajmera za dizajn direktno u RIP softveru.
Brzo i jednostavno pregledajte i obradite kompleksne fajlove sa transparencijama, lejerima i drugim specijalnim efektima.Rotirajte, postavite razmak i zadržite određene pozicije unutar samog RIP-a, kako biste dobili veću kontrolu kada štampate grafiku i dodajete efekte.

lef200_versaworks.jpg

 

Roland Texture System Library:

Roland Texture System Library

Uključuje kao standardne i sledeće korisne funkcije:
Slaganje
Ponavljanje koraka
Štampanje promenljivih podataka
Kalkulator potrošnje boje
Pantone i Roland Color System biblioteke
Roland Texture System biblioteke sa 72 šablona spremnim za upotrebu

Poklopac štiti štampu i zatvara pokretne delove

VersaUV LEF-200 je bezbedan za upotrebu u svakoj prometnoj radionici, industrijskim ili maloprodajnim uslovima. Poseduje poklopac za zaštitu korisnika od pokretnih delova i za prevenciju ulaska izmaglice u štampane delove, dok izoluje UV svetlost.

lef-200_frontcover_open.jpg

Napredne funkcije LEF-200

LEF-200 nudi više naprednih funkcija za dobijanje izvanrednih rezultata:
Intuitivni distance print mod, za odlično konstantnost na pravilnim ili zakrivljenim objektima
Do 40 snimljenih podešavanja kako biste odmah izabrali adekvatna podešavanja za konrektan materijal pri štampanju vaših najpopularnijih aplikacija.
Prečka sa senzorom kontrole visine, pravljen od nemagnetnog materijala, kako biste štampali magnetne materijale.
Ugrađen sistem laserskog poravnanja kako biste dobili visoku preciznost pri štampanju na zakrivljene predmete i one nepravilnog oblika.

, , , , ,

Menu