Roland LEF-300

Post 12 of 121

Roland LEF-300 UV štampač

VersaUV LEF serija flatbed printera donosi briljantne boje i odlične slike direktno na velikom broju materijala, uključujući 3D objekte do 100mm debljine. Sada uz novi LEF 300, veće količine i veći predmeti mogu biti štampani, koristeći širinu od 770mm, unapređene glave i dve UV LED lampe za brže sušenje, što vam značajno unapređuje produktivnost. Rezultati su jednostavno zapanjujući

Produktivnost

Ubrzajte radni proces, uz pomoć novih funkcija

Kako biste smestili veće količine ili veće predmete, LEF-300 donosi povećanu površinu štampe na 770mm širine x 330mm dužine. Sa 4 glave i 2 UV-LED lampe, od kojih se jedna pomera. LEF-300 omogućava bidirekcionu štampu, oko 1.6 puta bržu od prethodnih modela. Bela i lak se sada izbacuju kroz dva reda nozli po boji, za bržu štampu, povećanu gustinu i neprozirnost, kao i bržu nadgradnju slojeva (reljefa), za trodimenzionalne teksture. Novi draft mod za štampu unapređuje sveukupnu efikasnost za korisnike kojima je potrebna brza štampa prototipa

  • Bidirekciona štampa – LEF-300 omogućava bidirekcionu štampu instaliranim lampama sa obe strane glave
  • 4 glave za štampu

Kvalitet

Postignite visoki kvalitet štampe na velikom broju materijala

Svojom mogućnošću da smesti predmete do 100mm visine LEF-300 pruža štampu na velikom broju supstrata, poput PET ABS i polikarbonata, kao i mekanih materijala poput TPU, kože, uz trodimenzionalne predmete, uključujući olovke, maske za telefone, znake, personalizovane nagrade, poklone, promotivne predmete i presvlake za laptopove. Vakuum sto omogućava lako držanje materijala na mestu. Mogućnosti su praktično neograničene

  • Generic mode – idealno za štampu finih detalja na ravnim površinama
  • Distance mode – Pogodniji za štampu objekata gde površina nije ravna

Dizajnirane za fleksibilnost, ECO-UV boje daju lepe slike i prijanjanju uz najkompleksije ćoškove i krivine za dekoraciju velikog broja predmeta, od zapanjujućih poklona do industrijskih delova i prototipova. LEF-300 dolazi uz Rolandove VersaUV CMYK, Bela i Gloss boje, za vrhunski kvalitet štampe. Štampom baznog sloja bele visoke gustine, može se dobiti još jači efekat na providnim ili materijalima tamnih boja. Lak pruža gloss i mat efekte. Više slojeva laka se mogu naneti za kreiranje reljefa i trodimenzionalnih tekstura, uključeni VersaWorks Dual RIP softver dolazi sa 72 već spremne teksture za vaše korišćenje.

Kako biste održali preciznost štampe visokog kvaliteta tokom dugotrajnog rada, LEF-300 sadrži delove za preciznost koji nisu osetljivi na promene u temperaturi ili vlažnosti vazduha. Kako bi se ispunili zahtevi produkcije LEF-300 poseduje input/output sistem koji podržava eksterne uređaje poput lampica upozorenja i sistem automatizacije namenske proizvodnje.

Potpuno zatvoreni sistem omogućava bezbednost i kvalitet štampe

Poklopac na LEF-300 pruža odličnu zaštitu dela namenjenog za štampu od prašine, dok zadržava UV svetlo unutar mašine. Kertridži su locirani sa strane uređaja kako bi se omogućila zamena tokom rada bez otvaranja poklopca.

Performance

Pogodno podešavanje visine

Kada se 3D predmeti pozicioniranu na sto i kada se odabere funkcija automatskog podešavanja visine, LEF-300 počinje da podešava poziciju pomeranjem stola napred – nazad, dok podloga ne dostigne najpogodniju visinu za rad. Ova funkcija takođe pomaže održavanju proizvodnje kvalitetnog printa usled automatskog podešavanja distance između glave i predmeta štampe.

Funkcija apsorbcije izmaglice boje

LEF-300 poseduje sistem za apsorbciju izmaglice boje kojim se ona skuplja i uklanja. Sistem radi korišćenjem ventilatora koji se nalazi oko glave i koji duva bilo koju izmaglicu u filter. Ovaj sistem je važan za održavanje konstantnog rada printera.

Neuporedivi kvalitet štampe uz pomoć Roland Intelligent Pass Control

Širom velikog broja materijala, Roland Intelligent Pass Control tehnologija donosi izuzetni kvalitet štampe u svim modovima, uklanjajući skoro svaki znak bendinga. Ovaj sistem osigurava izvanredan izgleda grafike bilo spolja bilo unutra, izbliza ili iz daleka.

VersaUV serija dolazi sa Roland DG jedinstvenim sistemom automatske cirkulacije boje, koji sprečava pigment u beloj boji da se slegne. Ovaj sistem automatski umanjuje škart bele, čime snižava operativne troškove, daje izuzetan kvalitet slike i osigurava konstatnu gustinu bele tokom i najdužih proizvodnih procesa.

Softver

Roland VersaWorks Dual napredni intuitivni RIP softver uključen u cenu

Roland VersaWorks Dual RIP softver uključuje sve jednostavne za upotrebnu napredne funkcije koje je imao VersaWorks, a sada podržava i PostScript i PDF fajlove za unapređenu obradu fajlova i automatsko kreiranje bele i slojeve laka. Dodatno, funkcije poput ofseta, pozicioniranja, rotacije i registracije slojeva boje se mogu obraditi direktno u softveru, bez potrebe da se vratimo dizajnerskim softverima

Roland OnSupport sistem obaveštenja je uključen za daljinsko upravljanje proizvodnjom

LEF-300 poseduje Roland OnSupport, online sistem podrške klijentima, koji omogućava daljinsko praćenje statura aktivnosti printera. Sistem šalje e-mail korisnicima, obaveštavajući ih o važnim informacijama, poput onih kada je posao gotov, kada ponestaje boje. Uz pomoć Roland OnSupport korisnici mogu brzo skinuti apdejt firmvera i važne informacije o proizvodima, pristupom ekskluzivnom sajtu jednim klikom miša.

Opciona ventilaciona jedinica za komforno radno okruženje

Opciona ventilaciona jedinica je dostupna za LEF-300. Sadrži filter sa aktivnim ugljem, koji efektivno uklanja miris koji se javlja tokom štampe. Jedinica se može instalirati ispod LEF-300.

,

Menu