Roland VG540/640

Post 14 of 121

Nova TrueVIS VG Serija printera / katera

Najnovija, unapređena serija print&cut mašina

Potpuno redefinisan

Novom TrueVIS VG serijom Roland nije samo malo unapredio svoju print/cut tehnologiju – sve je redefinisao. Nove Roland DG FlexFire glave prave prelepu štampu efikasnije. Nove boje su živopisnije i isplativije. Nova tehnologija sečenja povećava preciznost. Nova tehnologija komunicira sa vašim telefonima i tabletima. Još mnogo toga, budućnost print&cut je stigla.

Oživite svoju viziju

Dostupna u širinama od 160 i 137cm, TrueVIS VG serija inkdzet printer/katera je dizajnirana sa vašim krajnjim rezultatom na umu. Dinamicne nalepnice, živopisni baneri, upečatljivi znaci, jedinstvena auto-grafika, moćni posteri. Zato što znamo da morate sve to da proizvedete – na zahtev, efikasnije i produktivnije nego ikad. Uz TreuVIS, vaša vizija za maskimalnu raznovrsnost i profitablnost je sada stvarnost.

Glavne Karakteristike

  • TrueVIS Boje – dostupne u 4 boje (CMYK), 7 boja (CMYKLcLmLk) ili 7 boja plus Bela (CMYKLcLmLk + Wh), donose izuzetan kvalitet u isplativim 500cc kesama, sa kertridžima koji se više puta mogu koristiti. U dvostrukoj četvorobojnoj konfiguraciji, Roland Sistem Zamene Boja automatski prebacuje potrošnju na drugu kesu kada se prva isprazni.
  • Roland DG nove FlexFire glave za štampu ispaljuju precizne kapljice u 3 veličine za kvalitetnu štampu i efikasnu potrošnju boje.
  • Novi Bluetooth Roland DG mobilni panel vam omogućava rad sa VG sa vašeg pametnog telefona ili tableta.

Živopisne boje i briljantni rezultati

Sve u vezi sa načinom na koji TrueVIS proizvodi slike je usavršeno. Četiri kompletno nove Roland DG FlexFire glave ispaljuju precizne kapljice u 3 veličine. Svaka kapljica pada na tačno određeno mesto dajući prelepe slike i uniformisane boje pri visokim brzinama. TrueVIS serija je dostupna u širinama od 160 i 137cm.

Maksimalni kvalitet štampe – minimalni trošak

Potpuno nove TrueVIS boje su veliki korak napred u eko-solvent tehnologiji, pružajući široki gamut boja i poboljšane rezultate, ispunjavajući ujedno sve strože standarde očuvanja životne sredine i zahteve korisnika za nižim troškovima, bez ugrožavanja kvalitetea, po nižoj ceni. Kese od 500cc glatko staju u kertridže koje je moguće koristiti više puta, te sa njima zajedno idu u skrivenu pregraduu kako bi rad bio čistiji a otpad manji.

Nova tehnologija sečenja poboljšava preciznost i štedi vreme

Roland DG je počeo sa sečenjem i nije se zaustavio od onda. TrueVIS poseduje najnapredniju print&cut tehnologiju do sad. Novi nosač i nož daju veći snagu i preciznost, omogućavajući vam da radite na većem broju materijala.

Kontrolišite proizvodnju novom pametnom tehnologijom

Uz ugrađenu kontrolnu tablu, novi Roland DG mobilni panel vam omogućava da pristupite kontrolnoj tabli VG printer/kater preko vaših postojećih pametnih telefona ili tableta, uz pomoć Bluetooth konekcije. Ova inovativna fuunkcija pruža bogati interfejs direktno na ili daljinski do vašeg VG-a. Primajte sve promene statusa, daljinski upravljajte funkcijama uređaja, poput čišćenja, test printa i same produkcije.

Dobijte neverovatne rezultate efektivnije i efikasnije

VG je proizveden da olakša svakodnevni rad. Poseduje atraktivni rigidni novi industrijski dizajn koji minimizira vibracije za optimalnu štampu i sečenje. LED osvetljenje poboljšava vidljivost u delovima za štampu i održavanje, što olakšava pregled trenutne štampe i čišćenje. Poboljšani motor i sistem povlačenja materijala produžavaju vek mašine kod velikih potrošača. Opcioni sistem za namotavanje i sušač poboljšavaju proizvodnju tokom rada bez nadzora.

Novi VersaWorks Dual RIP uključen u cenu

VersaWorks Dual – besplatan uz TrueVIS – poseduje novi engine za bolje procesuiranje fajlova, ukjučujući fajlove sa providnom, plus standardne, jednostavne mogućnosti po kojima je VersaWorks poznat

  • Sada sa mogućnošću direktne PDF obrade, uključujući fajlove sa providnom
  • Podržava do 4 Roland uređaja
  • Interfejst prilagođen korisniku
  • Kalkulator predviđanja potrošnje boje
  • Ugrađene Pantone® and Roland Color System Biblioteke
  • Štampa varijabilnih podataka
  • Ugrađeni ICC support alati za podešavanje nivoa boje

Legendarni Roland DG kvalitet i pouzdanost

Kao i svi Rolandi tokom prethodnih 30 godina, TrueVIS printer/kateri su pravljeni da pruže godine pouzdanog rada – čak i u najzahtevnijim štamparskim uslovima, a iza sebe imaju nepreveziđeni servis i podršku. Roland DG Care uključuje prvoklasnu garanciju, ekspertsku tehničku podršku, besplatne webinare, informativne “kako uraditi” članke i video prezentacije, iz besplatne apdejte softvera. Rolandovi medjunarodni ISO sertifikati su garant kvaliteta proizvoda i usluge.

Menu