Roland VS-640i/540i/300i

Post 38 of 121
Roland VS-640i/540i/300i VersaCAMM

Štampa i opsecanje izvan granica Vaše mašte …

Bogatstvo novih mogućnosti koje proširuju Vašu maštu!

VersaCAMM, je jedan od najpopularnijih inkjet eko solventnih štampača velikog formata za štampu natpisa i postojane grafike među korisnicima širom sveta, koji je u svojoj novoj verziji VS-i unapređen novim superiornim mogućnostima, sa kojima se izašlo u susret potrebama grafičara profesionalaca. Bogatstvo novih mogućnosti koje pruža VersaCAMM VS-i nova serija štampača su: nova ECO-SOL MAX2 boja velike gustine (high-density) dostupna u CMYKLcLm, beloj (Wh-White), metalik srebrnoj (Mt-Metalic Silver) i svetlo crnoj (Lk-Light Black) boji, uz listu korisnih izmena kojima je poboljšana i pojednostavljena upotrebljivost vodećeg svetskog katera za opsecanje po konturi i naravno štampu natpisa i grafike izuzetnog kvaliteteta ispisa, poboljšavajući konkurentnost na tržištu ove inače vrhunske mašine. Proširite Vašu maštu i pretvorite Vaše ideje u realnost uz pomoć izuzetnog kvaliteta i bogatstva novih mogućnosti koju pruža nova serija štampača i katera VersaCAMM VS-i.

feature_h2_1

Izuzetan kvalitet štampe koji i priliči ovakvoj vrhunskoj mašini

feature1_1VersaCAMM VS-i serija mašina pruža nivo kvaliteta štampe koji ispunjava najviše zahteve grafičara profesionalca. Opremljena je najsavremenijom glavom za štampanje visokih performansi, koja izbacuje kapljice sedam različitih veličina poboljšavajući na taj način kvalitet slike u saglasnosti sa izborom određenog materijala i rezolucije štampe. VS-i postiže neverovatno visoku rezoluciju zahvaljujući preciznoj kontroli glave, kojom se uvećavaju mogućnosti štampe i korišćenih boja. Poboljšajte svoje poslovanje i profit kroz ponudu žive, koloristične i detaljne štampe koje pruža nova VersaCAMM VS-i serija mašina.

ECO-SOL MAX2 boja pruža neverovatnu oštrinu štampi

ECO-SOL MAX2 je nova generacija nagrađivane Rolandove eko solventne boje, poznate po dugotrajnoj feature1_2feature_ecosolmax2postojanosti oštampanog materijala izloženog najrazličitijim spoljašnjim uticajima, od ogrebotina do hemikalija, detaljnoj podršci za najrazličitije materijale i bogatoj paleti boja koje pruža u štampi – sve to pružajući bez korišćenja dodataka nikla. ECO-SOL MAX2 boja je dizajnirana za jednu stabilanu i konstantnu grafičku produkciju štampe sa živim bojama, oštrim slikama i jasnim tekstom. ECO-SOL MAX2 boja uz ova poboljšanja dovodi svaki detalj do vrhunskog kvaliteta štampe.

feature1_3

feature_h2_2

Monohromatskoj štampi pruža vrhunski balans sivih tonova

VersaCAMM VS-i podržava novu svetlo crnu – light black (Lk) ECO-SOL MAX2 boju, koja pruža visoku preciznost boje uz besprekornu gradaciju. Sa svetlo crnom bojom, možete da dobijete neutralnu sivu za meku i bogatu skalu sivih tonova kod štampe fotografija, ili produkcije prirodnih mekih, svetlih i srednje svetlih tonova kože. Svetlo crna boja takođe pomaže u isticanju boje, posebno u izradi materijala za korporativno obeležavanje robnih marki, kao što je sliučaj kod promocije odeće i kozmetičkih proizvoda.

feature2_2

feature_h2_3

Štampa belom i metalik bojom proizvodi nove profitabilne grafičke proizvode

ink_mtink_wh

Kvalitet štampe u standardnom modu novog VS-i je u poređenju sa starim VS na nivo njegovog feature3_7 (1)HQ moda, što pruža 1,5 puta veću brzinu pri štampi bele boje. Bogata koloristična štampa više nije ograničena samo na štampu na providnim materijalima, već i na svim drugim pružajući na taj način dubinu štampe slikama, sve to zahvaljujući povećanoj gustini nove bele boje. Takođe i nova metalik boja u standardnom modu novog VS-i je na nivou sa HQ starog VS uz 2 puta veću brzinu štampe. Takođe VS-i pruža stabilan ispis uz automatizovan sistem cirkulacije bele i metalik boje, koji sprečava njihovo zgrušavanje, pružajući ravnomernu potrošnju

 

 

 

feature3_3 (1)

mw 

feature_h2_4 (1)

 

Secite i oblikujte uz naprednu Print&Cut tehnologiju

VS-i serija mašina poseduje Rolandovu poznatu Print&Cut tehnologiju, koja automatski štampa i seče po feature_printcutzadatoj konturi u istom zadatom produkcijskom prolazu. Ovo omogućava produkciju raznovrsnih grafičkih proizvoda, kao na primer: prozorsku, podnu i POP-UP grafiku, auto grafiku, štampu termo transfer nalepnica za odeću. Takođe na VS-i je uvedena nova opcija finog podešavanja konture za opsecanje sa preciznošću od 0,01 mm i na taj način preciznom korekcijom je moguće prevazići greške pri rezanju. Takođe je kao opciju moguće instalirati jedinicu za automatsko namotavanje (TU-2), za produkciju bez nadzora.

feature4_1

 

feature_h2_5

Devet različitih boja (CMYKLcLmLkMtWh) pruža različite mogućnosti konfigurisanja štampača

Sa novim VS-i mašinama je moguće kombinovati štampu sa 8, 7 i 4 različite boje. Izaberite najbolju kombinaciju boja koja odgovara Vašem poslovanju, korišćenjem bele i metalik boje uvećavate vrednost oštampanog materijala, dok sa svetlo crnom bojom, podižete kvalitet štampe monohromatske fotografije i preciznost kolorne štampe.

home_ink1 8 boja: CMYKLcLm + Svetlo crna (Lk) + Bela (Wh)

home_ink2 8 boja: CMYKLcLm + Svetlo crna (Lk) + Metalik srebrna (Mt)

home_ink3 8 boja:CMYKLcLm + White (Wh) + Metalik srebrna (Mt)

home_ink4 7 boja:CMYKLcLm + Svetlo crna (Lk) *Kertridž za čišćenje.

home_ink5 4 boje: Dupli CMYK

Galerija aplikacija

VIDEO: Kako smo poboljšali najprodavaniji štampač na svetu?

home_logo
svet-je-metalik

 

, , ,

Menu