Roland XF-640

Post 44 of 121

 

Roland XF-640

Traka

home_logo

CRVENO ČUDOVIŠTE

Crveno čudovište Roland XF-640

Koliko brzo možete štampati bez žrtvovanja kvaliteta? Predstavljamo vam SOLJET PRO4 XF-640, Rolandov najbrži printer ikada. Sa najmodernijom glavom u industriji štampe, XF-640 donosi izuzetan kvalitet slike pri najvećim brzinama. Izdržljiva konstrukcija i napredni sistem za rukovanje materijalom stabilizuju svaki pokret printera kako bi se dobila besprekorna slika. Moćni RIP softver automatizuje radni proces za lako upravljanje i pouzdane rezultate. XF-640 ujedinjuje najbolje u performansama i preciznosti u jednom proizvodu, pružajući idealni centar za profit u vašem poslovanju.

BRZINA & KVALITET

Izuzetne slike za najzahtevnije uslove

feature1_2

feature1_3

XF-640 poseduje dvostruke glave

XF-640 poseduje dvostruke glave za štampu bazirane na najmodernijoj inkjet tehnologiji, koje su pozicionirane u razmaknutoj formaciji da bi se maksimizirala Vaša produkcija. Ovaj jedinstveni dizajn omogućuje maksimalnu brzinu štampe od 102m2/h za štampu banera, što je dva ipo puta  brže od prethodnih modela. Kako bi se obuhvatila svaka sitnica u vašem dizajnu, svaka glava ispaljuje precizne kapljice u sedam različitih veličina. Od znakova i banera, do auto-grafike, POP i folija bilo koje vrste, XF-640 daje izuzetne rezultate i u najdužim radnim procesima.

XF-640 poseduje dvostruke glave

Eco-Sol MAX2 boje visoke gustine daju živopisnu reprodukciju boja, dok dvostruke CMYK glave daju odličnu sliku u High Speed modu

Eco-Sol MAX2

Kako bi se štampanje u visokoj brzini učinilo dostupnijim, XF-640 donosi superiorni kvalitet slike a pokrivnost sa visokom gustinom čak i pri najvećim brzinama. Ogledalo CMYK konfiguracija nanosi boju u istom rasporedu tokom oba prelaza za jednaku reprodukciju, praktično bez bendinga.

Zasnovana na nagrađivanoj Roland tehnologiji boje, Eco-Sol MAX2 je najnovija i najnaprednija eko-solvent formula do danas. Eco-Sol MAX2 se snažno hvata na veliki broj različitih materijala da se dobiju bogate, zasićene i oštre slike. Proizvedena da se suši brzo nova boja nudi odličan vek trajanja u spoljašnjim uslovima, čak i za dugotrajne aplikacije, kao i otpronost na grebanje i hemikalije, sve bez nikl supstanci.

SKLOP

Nova kameno-čvrsta konstrukcija podržava preciznu reprodukciju slike

XF-640 je napravljen da traje, sa snažnim AC servo motorom koji je dizajniran za velike produkcije. Ojačana šina po kojoj se kreće mehanizam za opsecanje materijala kao i struktura rama pružaju čvrst temelj za nesmetan rad i sjajan kvalitet slike u high speed modu. Za dodatnu preciznost XF-640 poseduje 16 pinč rolera koji drže materijal na mestu, sprečavajući bilo kakve distorzije.

Redizajnirani sistem za namotavanje omogućava obimne produkcije

Novi sistem za namotavanje

kod XF-640 sistem za namotavanje je redizajniran zbog obimne produkcije visoke brzine. Dve rigidne osovine drže teške rolne čvrsto na mestu, dok novi igrajući točkić tačno određeno pomera materijal kroz printer. Potpuno novi opcioni sklop grejača i sušača obezbeđuje jednaku distribuciju temperature celom širinom materijala, za štampu koja se suši brzo pri visokim brzinama.

Jednostavno za upotrebu

Jednostavno za upotrebu

Pregršt novih naprednih funkcija čine podešavanje i održavanje jednostavnim. Kao i ostale mašine iz Rolandove ponude, XF-640 se lako postavlja i lako se njime upravlja. Redizajnirana prednja jedinica za ubacivanje kertridža olakšava zamenu boje. Kod XF-640 poluge za nanošenje materijala su pozicionirane i sa prednje i sa zadnje strane. Posebne pregrade za materijale podržavaju i najteže rolne dok se postavljaju, dok podesivi držači materijala s obe strane sistema za namotavanja podržavaju i najuže rolne.

Memorisanje do 8 različitih podešavanja materijala

Memorisanje do 8 različitih podešavanja materijala

XF-640 uključuje posebnu funkciju koja vam omogućava da snimite vaše omiljene parametre i podešavanja do 8 opcija. Ova funkcija štedi vreme konstantne rezultate na materijalima koje najčešće koristite, automatski primenjujući podešavanja za temperaturu grejača, vreme sušenja, kalibracija itd.

, , ,

Menu