Roland XR 640

Post 47 of 121

Roland FR-640

Izražavajmo se bez granica!

Najsavremenije glave za štampu precizno kontrolišu svaku tačku

Kako bi se dobio najbolji kvalitet slike, koji zahtevaju profesionalci u grafičkoj industriji XR-640 je opremljen najsavremenijim dualnim glavama za štampu, koje ispaljuju kapljice u 7 različitih veličina za optimizaciju kvaliteta slike na svakom materijalu i izabranoj rezoluciji. Tehnologija kontrole štampe, glave visokih performansi i ECO-SOL MAX2 boje izvlače svaki detalj za neprevaziđeni kvalitet slike. Prijanjanje boje je drastično poboljšano kroz podešavanje hemije boja, preciznu kontrolu glave i pozicioniranje tačke. Ovo omogućava visoku gustinu pokrivnosti, kao i duboke, bogate boje koje mogu kreirati suptilne nijanse na slici, za najzahtevnije klijente.

Nove ECO-SOL MAX2 boje donose izuzetan i oštar kvalitet slike

ECO-SOL MAX 2

ECO-SOL MAX2 je nova generacija Rolandovih nagrađivanih eko-solventnih boja, koje karakteriše izuzetna dugotrajnost u spoljašnjim ulovima, otpornost na grebanje i hemijsko oštećenje. ECO-SOL MAX2 je dizajniran za stabilnu i konstantnu produkciju i proizvodi odlične boje sa oštrim slikama i tekstom. Ova poboljšanja dovode do izražaja svaki detalj za najveći kvalitet štampe.

Nova light black boja za blage gradacije

Kao dodatak CMYKLcLm, nova Light black (Lk) je plasirana na tržište zajedno sa ECO-SOL MAX 2. Light black značajno utiče na svaku štampanu sliku, donoseći visoko precizne boje i blage gradacije. Uz light black dobićete neutralnu sivu i precizne fotografske slike, povećava stabilnost boja za reprodukciju tonova kože i druge boje koje sadrže neutralne nijanse. Uz light black možete kreirati suptilnosti potrebne za postere, dekorativne beklite i auto-grafiku da privučete klijente.

XR-640 Light black

Bela i metalik srebrna boja za proizvodnju profitabilnih novi aplikacija

Metalik srebrna ECO-SOL MAX2 je dizajnirana za briljantne efekte i sadrži nove reformulisane pigmente, koji poseduju veću reflektivnost nego ikada. Ugrađena Roland Metallic Color System Biblioteka podržava 512 metalik boja, dopuštajući vam da odaberete odgovarajuću boju iz Adobe Illustrator biblioteke tonova. Unapređena i takođe reformulisana bela boja pruža veću neprozirnost za izuzetno jarki beli tekst ili grafiku. Uz metalik srebrnu i belu ECO-SOL MAX2 boju dobijate najsavremeniju tehnologiju boja. Standardni mod XR-640 svojim kvalitetom i gustinom slike može da se poredi sa high qulity modom njegovim prethodnika. Kao rezultat, sada možete štampati high quality slike u mnogo kraćem vremenu.

xr-640-print-modes

Print & Cut tehnologija vam omogućava da isečete bilo koji oblik

Rolandova poznata integrisana Print & Cut tehnologija nudi moć i raznovrsnost koju zahteva vaš posao. Štampa i automatski seče po konturama slike bilo kog oblika u jednom neprekidnom radnom procesu. Uz XR-640 možete kreirati raznovrsne personalizovane aplikacije brzo, lako i profitabilno, uključujući POP, podnu grafiku, nalepnice, auto-grafiku i termo transfer materijale za textil.

Performanse visoke brzine za velike produkcije, do 21.6m2/h

XR-640 poseduje dualnu konfiguraciju glava postavljenu u efektu ogledala sa sedam boja kako bi se dobila konstantna slika u bi-direkcionoj štampi. Ovaj napredni sistem štampa do 21.6m2/h kako na banerima tako i na vinilu. Roland Intelligent Pass Control dalje poboljšava kvalitet slike precizno kontrolišući pozicioniranje, količinu i gustinu boje kako bi se dramatično smanjio bending.

xr-640-print-head

Menu