Roland VersaEXPRESS RF-640

Post 30 of 121

RF-640

Produktivnost

Pravljen za brzinu i stabilnost

Uz pomoć Rolandove najinovativnije tehnologije štampe, RF-640 štampa do 48.5mkv/h, što je skoro duplo brže od prethodnog modela (RE-640) i idealno za proizvodnju banera. Od štampe folija i cirada pa do auto-grafike, RF-640 daje izuzetne rezultate i u najdužim produkcijama.

Napredni sistem rukovanja materijalima za stabilnu štampu

Kod RF-640 Roland je redizajnirao sistem za namotavanje te velike brzine i produkcije. Dve ojačane šine drže teške rolne na svom mestu, za precizno pomeranje folije. Nova tenziona šipka primenjuje idealan nivo tenzije kako bi se materijal precizno kretao kroz printer.

Rolandov sistem za naizmenično korišćenje boje za velike produkcije bez nadzora

Sa Rolandovim sistemon za naizmenično korišćenje boje pokriveni ste dvostruko. Ovaj jedinstveni sistem drži dva kertridža po boji, što omogućava ubacivanje do 880cc boje odjednom za neprekidnu štampu bez nadzora. Kada se primarni kertridž neke od boja potroši, njegova rezervapočinje da snabdeva bojom automatski za maksimum produktivnosti.

Kvalitet

Superioran kvalitet slike i živopisne boje

RF-640 kombinuje najnoviju glavu za štampu visokih performansi sa Rolandovim GREENGUARD Goldsertifikovanim ECO-SOL MAX 2 bojama za bogate, živopisne i oštre slike. Ova boja, pogodna zaživotnu sredinu ne sadrži sastojke nikla i pruža odličan vek trajanja u spoljašnjim uslovim. Podrška širokom spektru materijala omogućava veliki broj aplikacija od spoljašnje grafike do postera za unutrašnju upotrebu.

Ekonomija

Fantastičan odnos cene i kvaliteta

RF-640 je proizveden za niže troškove rada i lako održavanje. Precizna ink-jet tehnologija kombinovana sa dorađenim profilima za ECO-SOL MAX 2 boje smanjuje potrošnju boje do 20% u poređenju sa prethodnim modelom (RE-640). Automatska funkcija čišćenja, takođe minimizira potrošnju boje, u isto vreme čuvajući vašu glavu. Kao rezultat toga RF-640 je izuzetno efikasan iu produkciji i u standby modu.

Jednostavnost upotrebe

Inteligentan dizajn za lako korišćenje

Kao i drugi Roland printeri i RF-640 je jednostavan za pokretanje i rad. Redizajnirani koncept postavljanja kertridža sa prednje strane daje mogućnost nesmetane zamene boje. Poluge za monitaranje folija se nalaze i sa prednje i sa zadnje strane, a posebna pregrada je tu za postavljanje najtežih rolni. Podesivi držači materijala sa obe strane sistema za namotavanja podržavaju i najuže rolne.

  • Ink cartridges
  • Media brackets
  • Adjustable media holder
  • Lever in back
  • Lever in front

, , , ,

Menu