LEC-S Belt

LEC-S Belt

VersaUV S serija belt printera nudi vrhunsku raznovrsnost u UV štampi koja prevazilazi standardne mogućnosti štampe i pomera granice direktne štampe.

Opis proizvoda

Vrhunska raznovrsnost

Izborom konfiguracija da odgovore na proizvodne potrebe, sada je moguće direktno štampati CMYK + Bela + Lak na maltene svaki fleksibilin, rigidini ili materijal u rolni, do 200mm visine i 100 kg/m2 težine. Sa S serijom granica je samo vaša mašta.

Menjajte vašu produkcije, osigurajte budućnost biznisa

Donoseći neverovatno fleksibilnost rada na maltene bilo kakvom poslu koji vaš klijent zahteva, S serija UV LED belt printera je idealni izbor za zauzete štamparije, sa najraznovsrnijim profilima klijenata.

Izbor širina i dužina trake kako bi pogodovala svim radnim okruženjima i zahtevima: 760 x 1470 mm, 1625 x 1470 mm or 1625 x 2470 mm. S Serija belt printera nudim maksimum raznovrsnosti i lako se konfigurišu za brzo i jednostavno postavljanje materijala.

Za optimalnu raznovrsnost, uključeni sto vam omogućuje direktnu štampu na rigidne objekte bilo koje dužine.

Za optimalnu raznovrsnost, uključeni sto vam omogućuje direktnu štampu na rigidne objekte bilo koje dužine.

Istražite interesantna nova tržišta

Otključajte svet mogućnosti za ostvarivanja profita sa maltene neograničenim opsegom printabilnih materijala i aplikacija. Jedinstveno sušenje na niskim temperaturama Rolandovih UV LED boja, čine S belt seriju kompatibilnu sa pregršt standardnih i nestandardnih materijala, poput akrila, plastike, drveta, stakla, koža, metal, cirade, foliju, kanvas, papir itd. Ispunite potražnju za personalizovanim proizvodima, malim tiražima visokog kvaliteta, kao i visokim tiražima personalizovanih proizvoda i korporativno brendiranih predmeta. Osim toga štampajte na konvencionalnim i nekonvencionalnim objektima za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.

Istražite interesantna nova tržišta

Ponudite istinski jedinstvene, premium proizvode vašim kupcima

Za moćni vizuelni utisak na dizajnima enterijera, POS displejima, umetnosti, promotivnim proizvodima, jednostranim i dvostranim reklamama, S belt serija štampa zapanjujuće specijalne efekte, uključujući teksture i reljefe ECO-UV Bela i Lak bojama.

Ponudite istinski jedinstvene, premium proizvode vašim kupcima

Aplikacije S Belt serije

VersaUV S Belt serija štampača predstavlja najnoviju tehnologiju premijum Roland DG štampe. Bez obzira iz koje ste industrije, ovaj impresivni printer sa trakom spaja visoki kvalitet i fleksibilnost opcija štampe. Uz UV boje štampa tekstura i simulacije reljefa, možete štampati direktno na skoro svaki materijal, smanjite zavisnost od spoljnih saradnika i uzmite potpunu kontrolu nad svojom prozivodnjom.

Ovde predstavljamo samo neke od aplikacije moguće uz S seriju UV belt printera – ako ovde ne vidite rešenje za vaše izazove kontaktirajte nas za savete.

Industrijske i proizvodne aplikacije

S serije omogućava vašem biznisu kontinuirani proces proizvodnje i smanjenje troškova prebacivanjem štampe kod vas. Velika traka i značajan vertikalni prostor omogućavaju štampu na velikom broju neobičnih proizvoda, poput drvenog nameštaja, metalnih vrata ili velikih akrilnih predmata itd.

Prototipi pakovanja

Pravite sopstvene prototipe pakovanja u neprekidnom radnom procesu upotrebom velikog broja materijala. Konfiguracije sa lakom kao spot bojom vam omogućavaju teksturnu štampu i simulaciju reljefa kako biste dobili kreativnije i impresivnije dizajne za pakovanje, kojim ćete ih oživeti.

Elektronski uređaji

Usled niske temperature sušenja UV boja, možete bezbedno štampati na elektronske uređaje bez mogućnosti oštećenja toplotom, dobijajući rešenje bez rizika za štampu na mobilne telefone, tablete ili laptopove. Dugotrajnost boje znači da vaša štampa može trajati u okruženjima sa visokom temperaturom poput prostorija sa serverima ili industrijskim radionicama.

Personalizacija proizvoda

Ogromnom maksimalnom visinom od 200mm, maltene ne postoji granica personalizaciji koju možete raditi. Ovo vam omogućava štampu na velikim objektima poput gornje table stola, kožnih kofera, putnih torbi, ili vam veličina stola omogućava štampu malih predmeta u velikim tiražima. U paru sa posebnom žigovima, ovaj belt printer velikog formata postaje moćan deo vašeg proizvodnog procesa.

Promotivni proizvodi

Versa UV S serija može printati CMYK, belu i lak oko zaobljenih površina i kontura, omogućavajući vam laku peronsalizaciju olovku, golf loptica, kožnih rokovnika i drugih promotivnih predmeta. Velika traka vam omogućava štampu velikih tiraža u neprekidnom procesu, kao i štampu promenljivih podataka, kako biste personalizovali svaki predmet imenom, fotogorafijom ili drugim individualnim elementima.

Simboli za dodirivanje

Dajte novi efekat vašim reklamama jedinstvenim mogućnostima S serije. Štampajte direktno na praktično neograničeni broj rigidniih ili fleksibilnih materijala i dodajte jedinstveni utisak teksturnim efektima. Ove sposobnosti vam omogućavaju štampu svega od visokokvalitetnih teksturnih banera od Brajeve azbuke.

Štampa nalepnica

Bez obzira da li štampate nalepnice za komercijalnu ili industrijsku upotrebu, S serija je savršeno rešenje. Možete štampati više malih tiraže u isto vreme ili koristiti traku za porudžbine velikih tiraža. Impresivnom podunom efektata koje donose bela i lak, možete omogućiti optimalni rezultat koji ćete naplatiti po premijum ceni. Možete čak koristiti i funkciju štampe promenljivih podataka kako biste dodatno personalizovali određene serije proizvoda.

Dizajn enterijera

Široka traka, svojom neograničenom dužinom savršeno odgovaraju aplikacijama dekoracije enterijera, kao što su tapete. Uz dodatak bele i lak boje, možete dodati raznovrsne teksture ili šablone, nudeći jedinstvene proizvode koji se izdvajaju iz konkurencije.

Karakteristike VersaUV S Belt serije

Kontinuirana traka sa sukcijom za štamu non stop
Dostupna u 3 dimenzije, kontinuirana traka sa sukcijom omogućava objektima da se postave na traku za non stop radni proces.

Napredni sistem za namotavanje materijala

Za rolne, S belt serija uključuje automatski sistem za namotavanje za optimalno praćenje materijala.

Štampajte na velikom broju materijala i predmeta

UV LED lampe niske temperature i napredne ECO-UV boje daju izuzetnu kompatibilnost materijala. Štampajte na skoro svim rigidnim, fleksibilnim ili materijalima iz tolne, do 200mm visine i 100kg/m2 težine, uključujući PVC, plastiku, metal, staklo, drvo, kanvas, ploče, kožu, tkaninu, foliju, papir itd.

Štampajte na velikom broju materijala i predmeta

Štampajte na rigidne objekte bilo koje dužine

Za maksimum raznovrsnosti, uključeni sto i opcioni dodatni sto omogućavaju direktnu štampu na rigidne supstrate bilo koje dužine.

Štampajte na rigidne objekte bilo koje dužine

Jednostavne funkcije za pojednostavljenu postavki i efikasnu i laku produkciju
Versa UV S belt serija uključuje sjajan RIP softver i automatizovani radni proces, pojednostavljujući produkciju

Kako biste uštedeli vreme i novac, a izbegli greške, Media Preseti omogućavaju do 8 podešavanja štampe i materijala koje odmah možete iskoristiti za iste ili slične poslove u budućnosti.

Poseban jednostavan kontrolni panel daje lak i fleksibilan rad.

Automatski media senzor detektuje visinu površine materijala za kontinuiranu štampu i materijala nepravilnog oblika i različitih veličina.

Safety perimeter sensor around base of device safeguards operators in the busiest of production environments.

Stub sa statusnom lampom olakšava praćenje proizvodnje sa udaljenosti, pokazujući kada je postavka završena, kada je štampa i toku ili završena.

Status lamp tower makes it easy to monitor production from a distance, indicating when set-up is complete, print is in progress or is completed.

Izbor između 3 konfiguracije boja

ECO UV boja poseduje izuzetnu dugotrajnost u spoljašnjim i unutrašnjim uslovima, nudeći otpornost na grebanje i hemikalije. ECO-UV boje traju do 6 meseci u spoljašnjim uslovima sa lakom, ECO-UV boja je otporna do 2 godine u spoljašnjim uslovima

Pakovane su pogodno za korisnike u 220cc kertridže i boje su bezbedne nakon sušenja. Pravilna ventilacij je potrebna tokom rada, a S serija je spremn za priključivanje ventilacije jer poseduje priključak za jednostavnu konekciju na sistem filtracije vazduha

CMYKWHGL

Za štampu laka kao spot boje, POS displeje, sajamske grafike itd. Bela boja daje grafiku bogatu bojom i gustinom na tamnim i providnim objektima. Lak se koristi za dobijanje mat ili sjajnih efekata, za premazivanje kompletne slike ili za efekte teksture i reljefa.

CMYKWHWH

Idealno za aplikacije koje zahtevaju bogate boje sa visokom pokrivnošću bele, ova konfiguracija postiže pokrivnost do 1.5 puta brže nego u konfiguraciji sa jednom belom.

CMYKGLGL

Za dramatične efekte sa većim reljefima, ova konfiguracija može nazidati trodimenzionalne teksture duplo brže od klasičnog moda.

Efikasna upotreba boje

Automatizovani Sistem Cirkulacije Boje sprečava beli i lak pigment od taloženja kako bi se smanjio utrošak bele i lak i osigura konstantnu gustinu otiska za izuzetan kvalitet slike kroz čak i najdugotrajnije proizvodne poslove.

Efikasna upotreba boje

Roland OnSupport za rad sa udaljenosti

S seriju karakteriše Roland OnSupport, sistem online podrške klijentima koji omogućava korisnicima, da prate rad printera sa udaljenosti. OnSupport šalje mejlova korisnicima da ih obavesti kad se posao započinje, završava ili kada ponestaje boje. Korisnici mogu da skinu apdejte firmvera i važne informacije o proizvodu na ekskluzivnom sajtu, na samo 1 klik.