Roland laser LV-290/LV-180

Sada je još jednostavnije dodavati živopisne grafike i teksture sa premium završecima, uključujući simulaciju laka skoro svemu. LEF2-200 je najnoviji dodatak Rolandovoj nagrađivanoj VersaUV LEF seriji fletbed štampača.

Ne treba da budete ekspert za mašine da sečete, gravirate ili označite stotine različitih materijala. Napravite fantastične stvari pritiskom na dugme uz pomoć LV-290 ili LV-180 mašina za lasersko graviranje.

  • Savršena mašina da se upari sa UV LEF printerom kako biste kreirali poklone ili prototipe za jedinstvenu personalizaciju.
  • Laserski preciznim rezultatima, secite drvo, kožu, akril i označavajte metal, staklo i mnogo drugih predmeta.
  • Dostupni u dve dimenzije da stanu u vaš dom, kancelariju ili prodavnicu, nude potpuno zatvoren rad sa bezkontaktnim CO2 laserom i bezbednošću klase 1.
  • Kreirajte predmete premijum vrednosti sečenjem i graviranjem materijala uz pomoć LV lasera i dodajtu grafiku u punom koloru i teksture laka svojim LEF UV printerom.
  • Odaberite između dve različite kombinacije veličina kako bi vam sve stalo u prostor a uklopilo se u vas budžet.
  • LV/UV kombinacija vam daje sve što je potrebno da odmah počnete proizvodnju, uz svaku jedinicu moguće je poručiti i uređaj za filtriranje vazduha.
  • Radite dizajne u Adobe Illustratoru ili Corel Draw softveru za rad na LV, a potom ih integrišite u VersaWorks 6 RIP softver za štampu na LEF-u.

Gravirajte, secite i izgradite biznis praveći stotine aplikacija.

Bilo da želite da pokrenete novi biznis ili proširite postojeći u pravcu profitabilne presonalizacije poklona, Rolandovo LV mašine za lasersko graviranje nude veliki izbor i raznovrsnost proizvoda. Dodajte fotografije, umetnost ili tekst na postojeće proizvode ili isecite sopstvene dizajne  na predmetima za obeležavanje ili graviranje. Uparite ih sa LEF UV printerima za kompletni proizvodni process laserskog sečenja i printa na zahtev.

Roland laser LV-290/LV-180

Pokloni

Precizno gravirajte ili obelezavajte maske za telefone, priveske, staklene ukrase, olovke, rokovnike i jos mnogo toga. Upotrebom kombinacije LV/UV masina mozete seći i gravirati sopstvene akrilne ili drvene poklone, uz štampanu personalizaciju na LEF-u.

Elektronski uređaji

Radite obeležavanje personalizovanih dizajna i tekstova na osetljive elektronske uredjaje poput power bank uredjaja, zvučnika, slušalica, pametnih i drugih najnovijih uređaja.

Trofeji i natpisi

Secite oblike u drvetu za trofeje ili precizno obeležite tekst na drvetu, metalu ili staklu. LV mašine za lasersko graviranje su idealne za dodavanje 3D reljefa i dekorativnih elemenata na drvene trofeje i znakove. U kombinaciji sa LEF UV printerom daju odlično rešenje za štampanu personalizaciju.

Umetnost i jedinstveni predmeti

Secite jedinstvene oblike drveta, plastike i metala kako biste dobili jedinstvene proizvode i prototipe za umetničke projekte, igre, dekoraciju itd.

Nakit i moda

Ugravirajte dizajne na metalne predmete poput satova, alata, narukvica i prstenja ili na meke materijale poput koznih torbi i tkanine. Mozete seći i vaše priveske, narukvice ili druge predmete od kože i akrila.

Video