Roland LEC-S Flatbed

Roland LEC-S Flatbed

Otključajte svet mogućnosti pravljenja profita. Istražite uzbudljiva nova tržišta, Štampajte na standardnim i nestdandarnim objektima, za spoljašnju i unutrašnju upotrebu.

Opis proizvoda

VersaUV S serija fletbed printera donosi vrhunsku raznovrsnost u UV štampi kako bi vas odvela dalje od tradicionalne kolor štampe i uobičajenih materijala

Vrhunska raznovrsnost

S serija štampa direktno CMYK plus Bela i Lak na praktično bilo koju fleksibilnu ili rigidnu podlogu ili objekte do 200mm visine i 100kg/m2 težine – tako da je sada moguće direktno štampati grafiku visokog kvaliteta na predmete koji su ranije smatrani za previše debele ili teške.

Neuporediva kompatibilnost materijala

Mogućnošću izbora veličine stola (do 1696 x 3818 mm), sa multi-zonskim vakuumom, S serija fletbed printera donosi konstantan očaravajući kvalitet štampe na tanke i debele materijale – štampajte materijale za prototipe pakovanja za jedan posao, a zatim teške ploče za POS displeje.

Jedinstveno sušenje na niskim temperaturama Rolandovih LED UV boja čini S seriju idealnom za upotrebu sa velikim brojem standardnih materijala, ali i neuobičajenih materijala poput akrila, plastike, drveta, stakla, kože, metala itd.

Roland LEC-S Flatbed

Otkrijte beskrajne mogućnosti primene

Otključajte svet mogućnosti pravljenja profita. Istražite uzbudljiva nova tržišta, Štampajte na standardnim i nestdandarnim objektima, za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. S serija fletbed printera je idealna za visoku produkciju proizvoda na zahtev i korporativno brendirane predmete, koji su se ranije štampali na situ ili tamponu. Prevaziđite jednostavnu štampu blok boje i teksta i štampajte puni kolor, visokog kvaliteta, fotografskih slika, logotipa itd. Osim toga, štampajte, na neobičnim objektima poput nameštaja, muzičke opreme, električnih uređaja i još mnogo toga. Robusni dizajn stolova je napravljen za grafiku velikog formata, sajamsku grafiku, izražajne POS displeje, primenu u industrijskom obeležavanju, štampi pakovanja itd.

Ponudite zaista jedinstvene, premium proizvode vašim klijentima

Za moćni vizuelni efekat na dizajnu enterijera, POS displejima, umetničkim delima, promotivnim proizvodima, jednostranim ili dvostranim reklamama, S serija fletbed printera nudi očaravajuće specijalne efekte, uključujući teksture, efekte reljefiranja ECO UV Belim i Lak bojama.

Ponudite istinski jedinstvene, premium proizvode vašim kupcima

Prilagodite vaš printer S serije vašim potrebama produkcije

Da li tražite da povećate kapacitete produkcije personalizovanih maski za mobilne ili želite da štampate na mermeru, postoji printer S serije koji se uklapa u vaš budžet i radni prostor. Izborom između 4 modela, 2 širine stola i 3 dužine stola  826 x 2090 mm, 1696 x 2090 mm, 1696 x 3090 mm, 1696 x 3818 mm.

Prilagodite vaš printer S serije vašim potrebama produkcije

Primena printera Roland S Flatbed serije

Raznovrsnost S serije fletbed UV printera je čini idealnim rešenjem za široki spektar primene i industrija. Od prototipa pakovanja do industrijskog obeležavanja, ove robusne mašine mogu da služe kao karika koja nedostaje u vašem proizvodnom procesu, ili kao konačno rešenje za vaše potrebe štampe. Ispod se nalaze samo neki od primera primene koje su mogući uz pomoć S serije Rolandovih fletbed UV printera.

Industrijske aplikacije

Roland S serija se koristi od strane mnogih biznisa da skrati proizvodni proces i poveća prihod ostavljajući štampu u kući. Širokim stolom i odličnom visinom štampe, možete printati proizvode svih vrsta, uključujući metalne roletne, akrilne displeje, ili velike drvene predmete.

Prototip pakovanja

Kreirajte jedinstvena pakovanja od po jednog komada ili u malim tiražima korišćenjem velikog broja materijala. Uz pomoć konfiguracije sa lakom kao spot bojom, teksturnom štampom i mogućnošću reljefnog efekta, možete pustiti mašti na volju i praviti kreativnije i impresivnije prototipe

Elektronski uređaji

Usled niske temperature sušenja UV boja, možete bezbedno štampati na elektronske uređaje bez mogućnosti toplotnog oštećenja. Uz svoj nemagnetni senzor visine, S serija je rešenje bez rizika za štampu na mobilne telefone, tablete ili laptopove. Dugotrajnost štampe vam omogućava da print traje duže u sredinama sa visokom temperaturom, poput prostorija sa serverima ili industrijskim radionicama.

Personalizacija prozivoda

Darežljivi vertikalni prostor od 200mm vam daje slobodu da proširite portfolio personalizovanih proizvoda. S serija vam omogućava da štampate na izazovnim predmetima, poput vrhova drvenih stolova, kožnih kofera ili kofera za putovanja, ili štampati male objekte u velikim tiražima usled velike dimenzije radnog stola.

Promotivni proizvodi

Možete komotno zadovoljiti velike narudžbine ili istovremeno štampati nekoliko poslova u malim tiražima. CMYK, bela i lak su dostupne boje omogućavajući vam da lako personalizujete olovke, loptice za golf, kožne sveske i druge promotivne proizvode u visokim tiražima, kao i štampa sa promenljivim podacima koja vam omogućava da date jedinstveni detalj svakom predmetu.

Reklame

Bilo da koristite penu, dibond, akril ili koreks, S serija može da odgovorim vašim potrebama za reklamama. Opcije bele i laka vam omogućavaju da dodate teksture i reljefni print, kako biste štampali reklame za putanje ili Brajevu azbuku na materijalima.

Štampa nalepnica

Bilo da štampate nalepnice u komercijalne ili industrijske svrhe, S serija je idealno rešenje. Možete štampati porudžbine u velikim tiražima brzo i efikasno, ili štampati nekoliko poslova malih tiraža istovremeno. Možete čak štampati jedinstvene serijske brojeve upotrebom funkcije štampe varijabilnih podataka.

Kreativna umetnost

Prostrani radni sto vam omogućava da štampate direktno na velika slikarska platna, u foto kvalitetu visoke rezolucije i širokom spektru boja. Darežljivi vertikalni prostor od 200mm znači da ne morate da se ograničavate na slikarskim platnima, možete štampati metalne tabake, drvene ploče, betonske ploče, ili čak kocke polistirena.

Sledeća generacija u tehnologiji vakuuma i početne tačke

Rolandov fletbed S serije poseduje višezonski vakuum sto da bi optimizovao print. Postavite više polaznih tačaka na stolu i stavite sledeći materijal na jednu, dok druga nastavi da štampa, za neprekidni proizvodni proces. Funkcija kontra vakuum vam olakšava da postavite i pozicionirate teše objekte koji su komplikovani za rukovanje. Mehanizmi visoke preciznosti vam omogućavaju precizno poravnanje štampe i konstantan kvalitet printa za printom.

Sledeća generacija u tehnologiji vakuuma i početne tačke

Štampajte na velikom broju materijala i objekata

Jedan od najboljih UV fletbed printera na tržištu, UV led lampe niske temperature i napredne ECO-UV boje nude izuzetnu kompatibilnost materijala. Robusna aluminijumska građa minimizira vibracije, dok višezonski vakuum sto drži materijale u mestu za stabilnu štampu. Štampajte na maltene bilo kom materijalu do 200mm visine i 100 kg/m2 težine, uključujući PVC i plastiku, metal, staklo, drvo, slikarsko platno, ploče, kožu, tkaninu itd.

Štampajte na velikom broju materijala i objekata

Jednostavne karakteristike za pojednostavljenu postavku i bezbedan, efikasan rad

Versa UV S serija fletbed printa uključuje moćni RIP i rešenje za auomatizaciju procesa rada, pojednostavljujući produkciju. Kako biste uštedeli na vremenu i novcu, izbegli greške, media preseti su dostupni za do 8 printova i materijala, kako bi se odmah iskoristili na istim ili sličnim poslovima.

Poseban kontrolni panel, jednostavan za korišćenje, nudi lak i fleksibilan rad.

Automatski media senzor detektuje visinu podloge supstrata za pogodnu štampu na materijalima nepravilnog objekta i različitih veličina.

Bezbednosi senzor oko baze uređaja čuva operatera u najizazvonijim uslovima rada.

Izbor između 3 konfiguracije boja

ECO-UV boje su izuzetno otporne na spoljašnju i unutrašnju upotrebu, nudeći otpornost na grebanje i hemikalije. ECO-UV boje traju do 6 meseci napolju, a uz lakirani efekat i do 2 godine napolju. Pakovane su pogodno za korisnike u 220cc kertridže i boje su bezbedne nakon sušenja. Pravilna ventilacija je potrebna tokom rada, a S serija je spremna za priključivanje ventilacije jer poseduje priključak za jednostavnu konekciju na sistem filtracije vazduha.

CMYKWHGL

Za štampu laka kao spot boje, POS displeje, sajamske grafike itd. Bela boja daje grafiku bogatu bojom i gustinom na tamnim i providnim objektima. Lak se koristi za dobijanje mat ili sjajnih efekata, za premazivanje kompletne slike ili za efekte teksture i reljefa.

CMYKWHWH

Idealno za aplikacije koje zahtevaju bogate boje sa visokom pokrivnošću bele, ova konfiguracija postiže pokrivnost do 1.5 puta brže nego u konfiguraciji sa jednom belom.

CMYKGLGL

Za dramatične efekte sa većim reljefima, ova konfiguracija može nazidati trodimenzionalne teksture duplo brže od klasičnog moda.

Efikasna upotreba boje

Automatizovani Sistem Cirkulacije Boje sprečava beli i lak pigment od taloženja kako bi se smanjio utrošak bele i laka i osigura konstantnu gustinu otiska za izuzetan kvalitet slike kroz čak i najdugotrajnije proizvodne poslove.

Efikasna upotreba boje

Roland OnSupport za rad sa udaljenosti

S seriju karakteriše Roland OnSupport, sistem online podrške klijentima koji omogućava korisnicima, da prate rad printera sa udaljenosti. OnSupport šalje mejlova korisnicima da ih obavesti kad se posao započinje, završava ili kada ponestaje boje. Korisnici mogu da skinu apdejte firmvera i važne informacije o proizvodu na ekskluzivnom sajtu, na samo 1 klik.

Video