Roland LEJ-640

Roland LEJ-640

Zasnovan na nagrađivanoj VersaUV tehnologiji, VersaUV hibrid LEJ-640 štampa CMYK + bela i lak kako na rolnama, tako i na tvrdim materijalima do 13mm debljine. Uz pomoć LEJ-640 možete štampati na raznim materijalima da dobijete upečatljivu grafiku i tekst.

Opis proizvoda

Zasnovan na nagrađivanoj VersaUV tehnologiji, VersaUV hibrid LEJ-640 štampa CMYK + bela i lak kako na rolnama, tako i na tvrdim materijalima do 13mm debljine. Uz pomoć LEJ-640 možete štampati na raznim materijalima da dobijete upečatljivu grafiku i tekst. Slojevi laka kreiraju posebne šablone za efekte oblikovanja, savršene za upečatljive utiske. Širina od 162cm omogućuje da istražite veliki broj aplikacija samo jednim uređajem, od protipova pakovanja i POP do označavanja velikog formata i prozorskih displeja.

Roland LEJ-640

Podržava kako fleksibilne materijale poput rolni, tako i rigidne supstrate do 13mm debljine

LEJ-640 može da štampa na maltene bilo kom supstratu, od tankih fleksibilnih rolni do lakših kartona debljine do 13mm bez distorzije oblika susptrata ili konačne štampe. Mehanizam za fiksiranje medija omogućava print visokog kvaliteta držanjem ravnog supstrata na svom mestu i kontrolišući njegovu osnovu. Za rad bez nadzora, LEJ-640 poseduje ugrađeni sistem za namotavanje koji podržava veliki broj različitih materijala.

Reprodukuje blage gradacije u tonovima i senkama

Potpuno automatizovan, ugrađen senzor određuje pravu visinu glave za svaki LEJ-640 posao, uzimajući u obzir debljinu materijala. Ova funkcija sprečava oštećenje glave i omogućava pouzdanu štampu visokog kvaliteta do 1440 x 1440 dpi na velikom broju različitih supstrata. Kvalitet štampe je dalje poboljšan Rolandovom Intelligent Pass Control tehnologijom koja daje blage gradacije i besprekorni fil bez bendinga u svakom modu štampe.

Dodajte jedinstvene specijalne efekte – sve na jednoj mašini

VersaUV štampa vaš dizajn i završnu grafiku sa bogatim specijalnim efektima kreiranim 3-dimenzionalnim slojevima laka. 72 teksture vas čekaju spremne za upotrebu, čime možete dodati luksuz vašim prototipovima. Odaberite bilo koju kombinaciju mat i glos završetka i raslojte ih na način koji želite da dobijete interesantne šablone. Bela boja je dostupna za štampu na providnim supstratima.

ECO-UV boje u tri konfiguracije

LEJ-640 štampa ECO-UV boje u CMYK+Bela+Lak, a može biti konfigurisan u bilo kojoj od ovih kombinacija boje.

ECO-UV boje u tri konfiguracije

Kao najrarznovrsnija konfiguracija boje, CMYK+Bela+Lak se može koristiti za veliki broj aplikacija sa matt ili gloss glazurom i jedinstvenom grafičkom teksturom.

CMYK+Bela+Lak povećava neprozirnost bez usporavanja štampe overprintom. Savršena je kombinacija za beli tekst i grafiku i za povećanje jarkosti boja četvorobojne štampe.

CMYK+Lak+Lak mod može napraviti čak i trodimnezionalne teksture duplo brže od moda sa normalnim bojama, a proizvodi i dramatičnije efekte sa izraženijim reljefima.

ECO-UV S boje pružaju nove mogućnosti za UV-štampom na zahtev

ECO-UV S boje pružaju nove mogućnosti za UV-štampom na zahtev

ECO-UV S boje se rastežu i savršeno prianjaju na zaobljene ili neravne površine. ECO-UV S boje su idealno rešenje za industrijsku proizvodnju i male produkcije oznaka ili POP displeja.

Veće UV-LED lampe povećavaju produktivnost snižavajući troškove

Roland LEJ-640 sadrži UV-LED lampe najnovije generacije, dizajnirane da rade sa Roland UV bojama. Ovaj vrhunski sistem je bezbedan za korišćenje i ne zahteva previše energije za rad. Lampe traju do 10.000 časova i automatski se repozicioniraju za optimalni kvalitet slike u svakom modu štampe.

Automatizovanim sistem cirkulacije boje za konstantan i dugotrajni kvaltet slike

VersaUV serija dolazi sa Rolandovim jedinstvenim automatizovaninm sistemom za cirkulaciju boje koji sprečava pigment u beloj boji od taloženja. Sistem automatski umanjuje otpad bele boje, snižava troškove rada, proizvodi izuzetan kvalitet slike i omogućava konstatnu gustinu i u najdužim produkcijama.

VersaWorks RIP Softver

VersaWorks RIP Softver

Rolandov Adobe PostScript RIP je lak za upotrebu i inkorporiše najnovije CPSI engine za izuzetnu output produkciju. Funkcije uključuju procenu utroška boje i vremena štampe svakog posla, kontrolu do 4 Roland uređaja i precizno slaganje boja uz pomoć Rolandove Color System Library.

Roland On-Support Messaging Sistem je priključen za menadžment produkcije sa udaljenosti

LEJ-640 dolazi sa Roland OnSupport, onlajn korisničkim sistemom podrške, koji omogućava korisnicima da sa udaljenosti prate status svog printera I njegovih aktivnosti. Sistem šalje e-mail korisnicima obaveštavajući ih o važnim informacijama poput onih kada je posao završen i kada ponestaje boje. Uz Roland OnSupport, korisnik može brzo skidati firmware update i važne informacije u vezi sa proizvodima.

Video