Roland METAZA MPX-95

Roland METAZA MPX-95

Foto impakt štampač je uređaj široke primene od industrijskog obeležavanja do graviranja nakita. Dizajniran za jednostavnu upotrebu, staje na vaš desktop i dolazi opremljen dizajnerskim softverom.

Rolandov MPX-95 impact printer je moćni personalizovani uređaj za široku primenu od industrijskog obeležavanja do graviranja nakita. Sa mogućnošću imprinta kako na ravnim tako zakrivljenim površinama na mnoštvu materijala, MPX-95 je Rolandov najraznovrsniji impact printer do sada. Ovaj model nudi 2.5 puta veću snagu imprinta od svojih prethodnika, dajući izuzetno oštar tekst, monograme, grafiku i fotografije na metalnim podlogama. Novi dizajn radnog stola vam dozvoljava da obradite predmete bilo koje dužine. MPX-95 lepo personalizuje nakit, priveske, olovke i spada među najisplativije uređaje za industrijsko obeležavanje raznih ploča. Dizajniran za jednostavnu upotrebu, ovaj model staje na vaš desktop i dolazi opremljen dizajnerskim softverom.

METAZA MPX-95

Jedinstveni način da dodate tekst, monograme i fotografije

Na osnovu Roland Photo Marking Sistema (RPMS), MPX-95 koristi dugotrajnu olovku sa dijamantskim vrhom za imprint na raznim podlogama, uključujući čvršće metale poput gvožđa, titanijuma, nerđajućeg čelika, zlata, srebra i platine. Može se takođe koristiti i za imprint smole. Ovaj inovativni sistem obrađuje površinu koju je potrebno obeležiti velikom brzinom i preciznošću, da bi se dobile najdelikatnije gradacije na vašem dizajnu. MPX-95 ne pali niti uklanja materijal, čime se dobija čist proces rada bez lošeg mirisa i otpadaka. HV tvrdoća materijala ne sme preći 200. Neki oblici se ne mogu imprintati, pa se predlaže testiranje pre upotrebe kako bi se dobili najbolji rezultati.

Imprint i malih i velikih predmeta

Radna površina MPX-95 je 80mm x 80mm. Prihvatljivi materijali su debljine do 40mm. Njegov redizajnirani radni sto vam dopušta da ubacite predmete bilo koje dužine. MPX-95 uključuje centralne stege da obezbede olovke i druge kružne predmete na radnom stolu.

Dodajte tekst i grafiku visokom brzinom i preciznošću

MPX-95 je uređaj za imprint visoke brzine, koji podržava 4 moda: tekstualni mod, foto mod, mod visoke gustine za slova i ilustracije koje zahtevaju detaljnost i vektorski mod za linearna slova i outline. Sa snagom imprinta 2.5 puta većom od prethodnih modela, MPX-95 može da uradi čak i najmanji tekst i slike.

Uključuje lak za upotrebu dizajnerski softver

MPX-95 dolazi sa METAZA Studio dizajnerskim softverom koji je lak za upotrebu, a postiže odlične rezultate. METAZA Studio prihvata umetničke radove, dizajne i fotografije iz raznovrsnih izvora, uključujući digitalne kamere, mobilne telefone, bmp, jpg ili Adobe Illustrator 7/8 ai ili eps fajlove. Sa MPX-95 možete odabrati neki od TrueType fontova ili kreirati sopstveni font. Za dodatni utisak, možete obmotati tekst oko kontura vašeg dizajna. DR Engrave softver koristi promenljive podatke kreirane u txt. ili csv fajlovima da bi se dobio serijski broj pločica za identifikaciju i praćenje.

Video