Roland XT-640 Texart

Roland XT-640 Texart

Napredni Texart XT-640 sublimacioni transfer štampač maksimizira izuzetnu produkivnost, odličan kvalitet štampe i poznatu pouzdanost za dobijanje optimalnih rezultata za veliki broj tekstilnih aplikaciju, uključujući sportsku opremu, fine reklame i još mnogo toga. XT-640 vam donosi zapanjujuću lepotu poslovanju.

Idealni balans produktivnosti i kvaliteta

XT-640 je pravljen da donese najviši nivo performansi da izađe u susret potrebama tekstilne industrije. Poseduje dualne glave u ogledalo formaciji za performanse visoke brzine do 41m2/h. Ojačana konstrukcija, pruža čvrstu osnovu za glatku operativnost i odličan kvalitet štampe Da bi se dobila svaka gradacija i fini detalj vašeg dizajna, svaka glava ispaljuje precizne tačkice u sedam različitih veličina za prilagođavanje karakteristikama materijala i željenom kvalitetu štampe.

Roland XT-640 Texart

Ogledalo formacija glava

Dualni sistem dovoda boje za kontinuiranu štampu bez nadzora

Roland Ink sistem vam omogućava stabilanu, dugotrajnu štampu iz litarskih kesa. U četvorobojnom modu sistem pruža dve litre po boji. Ugrađeni Roland Ink Switching sistem automatski prebacuje na rezervnu kesu, kada se primarna potroši. Dodatno ubrzavajući proces, možete promeniti praznu kesu bez zaustavljanja printera.

Precizno praćenje materijala za velike produkcije

Ventilator koji kreira vakuum drži papir precizno pozicioniranim. Novi, pogodniji sistem povlačenja materijala spreda i pozadi pruža jednako naprezanje i sprečava krivljenje i gužvanje materijala, što dovodi do precizno namotane rolne na sistemu za namotavanje, kako bi se glatko nastavio proces do termo prese.

  • Zadnje podešavanje povlačenja materijala
  • Prednje podešavanje povlačenja materijala

Odličan kvalitet živopisnim bojama

Texart XT-640 daje značajnu razliku u boji i kvalitetu sublimirane tkanine. Njegova napredna tehnologija štampe u kombinaciji sa Texart bojama daju izuzetno oštar kvalitet štampe sa živopisnim bojama. Uz četvorobojni mod sa finim detaljima i odličnim kontrastom, postoji i osmobojni mod za izuzetno širok gamut boja, besprekorni reprodukciju fotografija, blage gradacije i delikatne tonove kože.

Prirodno blage gradacije i fini detalji

Oeko-Tex Sertifikat

Roland DG Texart boje koje se korista u XT-640 sublimacionoj transfer štampi su u skladu sa Oeko-Tex® Standard 100 klasom I, što je najzahtevniji sertifikat u klasi. Oeko-Tex® Standard 100 je globalno uniformisano testiranje i sistem sertifikacije za  sirove tekstilne materijale među i krajnjim proizvodima tokom svih stadiuma proizvodnje, sa ciljem da se potpuno eliminišu štetne supstance.

Video