TrueVis VF2-640

TrueVis VF2-640

Izgradite brend, izgradite reputaciju i izgradite uspeh apsolutnom kontrolom boja i kvalitetom.

Izgradite brend, izgradite reputaciju i izgradite uspeh apsolutnom kontrolom boja i kvalitetom.

TrueVIS VF2-640 printer velikog formata ne samo da proširuje gamut vaših boja, već vašu boju podiže van dosadašnjih granica najbogatijim i živopisnijim TrueVIS bojama, koje vam omogućavaju da savršeno postignete boje važnih brendova.

Nagrađivane TR2 boje sada poseduju izbor Zelene i Narandžaste boje kako bi se dobile ranije nemoguće ili teške boja za pogađanje.
Glatka, neprekidna štampa poboljšanim dizajnom, sekvencama poslova, funkcijama softvera, operacionim panelom i sistemom za namotavanje „dva moda“.
3M, MCS, Averz Dennison, ICS sertifikovane za dodatnu sigurnost u štampi.

Ostvarite savršeno brendirane displeje, promo materijale, auto-grafiku itd. snagom boje VF2-640

Kao deo nove generacije TrueVIS tehnologije, VF2-640 printer velikog formata je razvijen za do sada neviđen gamut boja, izuzetne sitne detalje i jedinstvenu mogućnost za postizanje živopisne i prirodne reprodukcije boja. VF2-640 daje odgovor na precizne zahteve boja vaših klijenata i podiže vas nivo iznad konkurencije.

Rolandov najbolji kvalitet boje ikada

uz True Rich 2 Boje

True Rich 2 kolor preset u VersaWorks 6 RIP softveru koristi sve prednosti GREENGUARD Gold sertifikovanih TR2 boja dostupnih u CMYK, Light Cyan, Light Magenta, Light Black, White, Orange i Green konfiguracijama boja. Neprevaziđeni gamut True Rich 2 boja maksimizira potencijal i printera i boje za vrhunske efekte, u kombinaciji sa prirodnom sivom, blagim gradacijama i prirodnim tonovima kože.

True Rich 2 Boje

Benefiti

Zelene i Oranž TR2

Zelene i Oranž TR2

Panton i mogućnost targetiranja boja

Standardne Panton i DIC boje se mogu brzo dobiti, preciznim rezultatima uz pomoć Roland Color System biblioteke. Oko 260 novih referenci spot boja za Oranž do Crvene površina i Blue do Green površina je sada dostupno. Posebni targeti koji su do sada bili smatrani za nemoguće ili komplikovani za gađanje se sada lako postižu.

Panton i mogućnost targetiranja boja

Zelena i Oranž za dodatnu preciznost velikog broja boja

Nova „zelena teritorija boja“ ne znači samo napredno pogađanje boja. Donosi nove nijanse ljubičaste, crvene i druge problematične nijanse. Nova Multi-Process kolor funkcija je takođe razvijena za VF-2 kako bi se Oranž i Zelena koristile kao procesne boje.

Sertifikati kvaliteta boje

za dodatnu sigurnost i poverenje

Globalni proizvođači materijala za štampu 3M i Avery Dennison nude garancije za grafiku štampanu na VF2-640i TR2 bojama, pri čemu Avery Dennison nudi garanciju za print, laminaciju i oblepljivanje istog dana.

3M MCS

Kombinacija VF2-640 i TR2 boja je sertifikovana za dugotrajne rezultate pod 3M MCS garancijom. Pruža korisnicima poverenje u kvalitet i pouzdanost svoje grafike

3M MCS garancija pokriva štampnu na 3M proizvodima, standardnim TR2 bojama.

Avery Dennison ICC Performance Guarantee

VF2-640 i TR2 boje u takođe serfitifikovane od strane Avery Dennison ICC Performance Guarantee, koja pruža dodatnu zaštitu i garanciju na štampu i laminaciju istog dana.

Avery Dennison ICC Performance Guarantee pokriva štampu na Avery Dennison proizvodima, standardnim TR2 bojama.

A Smarter, More Seamless Print Operation

Kako biste unapredili korisničko iskustvo i proces štampe, Roland je unapredio dizajn, sekvencu poslova, softverske funkcije, operacioni panel i procedure održavanja.

Karakteristike produktivnosti

 • Poboljšani radi mašine
 • Unapređenim radom mašine, VF2-640 nudi glatku produkciju i efikasnost koja vam je potrebna da izgradite biznis.
 • Novi sistem za namotavanje materijala
  TUC4 sistem za namotavanje nudi 2 moda, kako biste najkvalitetnije obradili sve od tankih folija do teških kanvas platana, a uz sve to donosi neprekidni radni proces.
 • Funkcija maskiranja nozli
  Ako je nozla na glavi za štampu kriva, minimizirajte izgubljeno vreme isključivanjem trake na kojoj se nalazi defektna nozla, kako biste nastavili kontinuiranu štampu.
 • Roland DG Mobilni Panel 2
  Novi, poboljšani Bluetooth mobilni panel vam omogućava da radite test print, čistite mašinu sa vašeg mobilnog telefona ili tableta.
 • Uključeni VersaWorks 6

RIP softver

 • Najnovijom edicijom najpopularnijeg svetskog RIP softvera, možete bez truda upravljati vašim printom.
 • Povećana brzina i obrada fajlova HARLEQUIN RIP dual core endžinom i 64-bit procesuiranjem.
 • Pojednostavljeni nova prevuci-i-spusti (drag and drop) interfejs za brzo dodavanje poslova u red.
 • Pet redova za štampu, 5 foldera i neograničena podešavanja redova.
 • Nova Job Assistant funkcija za obradu kat linija u VersaWorks 6 za neprekidan print i kat dualni proces (VF2 + GR)
 • Sve napredne funkcije VersaWorksa za kropovanje, postavljanje grafike itd.
 • Štampajte, skenirajte i prebacite vrednosti boja, za konstantno poklapanje boja na Roland DG uređajima.
 • Kreirajte kat podatke direktno u VersaWorks 6 izvlačenjem PDF podatka iz vašeg dizajna, za korišćenje kao kat linije – menjanje vektorskih podataka u podatke kat linije, spajanje više kat linija, kreiranje perforiranih kat linijai druge intuitivne funkcije.

Pravljen da izgradi Vaš Biznis

Višestruko nagrađivana TrueVIS tehnologija donosi zapanjujuće boje i kvalitet slike, kako bi vam pružila prednost u odnosu na konkurenciju. Proizveden u Japanu, uz nekompromišuću pažnju ka detaljima i tradicionalnu pouzdanost, VF2-640  je dizajniran za strastvene profesionalce poput vas, kojima je potreban kvalitet, pouzdanost i raznovrsnost, kako biste podigli poslovne uspehe na novi nivo.

Video