VersaSTUDIO BT-12

VersaSTUDIO BT-12

Štampajte direktno na pamučne majice, sportsku odeću, torbe i druge proizvode za par minuta iz komfora vašeg radnog stola uz pomoć VersaSTUDIO BT-12 DTG štampača.

Direktna štampa na tekstilu.

Štampajte direktno na pamučne majice, sportsku odeću, torbe i druge proizvode za par minuta iz komfora vašeg radnog stola uz pomoć VersaSTUDIO BT-12 DTG štampača. Pristupačni DTG štampač vam omogućava da odmah uplovite u profitabilni svet personalizacije odeće, koristeći uređaj vrlo jednostavan za upotrebu, kao kancelarijski štampač koji daje fantastične rezultate.

Izgradite kvalitetan posao i personalizaciju na zahtev za svega nekoliko minuta.

BT-12 je jednostavan, pouzdan, kompaktan DTG štampač koji je dizajniran da lagano proizvede personalizovane proizvode. Počnite sa izradom personalizovane grafike odmah po pokretanju posla, ili unesite raznovrsnost u trenutnu grafičku ponudu brzo štampanim promotivnim materijalima. Rezolucija do 1200 dpi x 1200 dpi vam omogućava da kreirate kvalitet i impresivne proizvode.

 • Majice – štampajte logotipe u punom koloru, umetničke radove i poruke na 50 do 100% pamučne majice, za deset minuta, sa vašeg radnog stola.
 • Odeća za bebe – štampajte personalizovane dizajne i poruke na odeći za bebe kako biste napravili izuzetno poželjne dečije proizvode.
 • Svetla odeća – dodajte svoj dizajn liniji sivih, žutih, krem, pink i drugih svetlih odevnih predmeta.
 • Promotivni proizvodi – Pružite promotivne proizvode i personalizovane poklone poput torbi.
 • Sportska odeća – printajte na polo majicama, dečijim duksericama itd. pravite namenske proizvode za pojedinačne klijente, događaje i sajmove.
 • Oprema za ljubimce – Personalizujte opremu za ljubimce poput prsluka, kaputa i ostalih profitabilnih dodataka za kućne ljubimce.
 • Dekoracija – Predajte se svojoj kreativnosti postavljanjem vaših slika i dizajna na zidne dekoracije od tkanine, jastuke itd.
 • Personalizovani pokloni – Dodajte monograme, poruke, umetnosti i dizajn peškirima, maramicama, keceljama itd. kako biste dobili tražene proizvode sa ličnim pečatom.

Otkrijte uzbudljive nove maloprodajne prilike.

Usled brze, raznovrsne proizvodnje na zahtev, BT-12 DTG štampač je idealno rešenje za kreiranje uspešne Etsy radnje ili neki drugi tip internet prodavnice. Kompatkta dimenzija ga čini pogodnim izborom za upotrebu u kioscima, muzejima, foto studijima, prodavnicama opreme za kućne ljubimce, suvenir šopovima, prodavnicama sportske opreme i mnogim drugim maloprodajnim objektima. Ponudite uslugu personalizaciju “dok čekate” kako bi vaši kupcii dobili jedinstven proizvod koji baš žele.

Štampajte i osušite u 3 laka koraka.

Potpuno zatvoreni BT-12 DTG printer čini štampu odeće bezbednom, čistom i pouzdanom. Automatski proces traje samo nekoliko minuta uz pomoć BT-12 i priključeog finišera, koji štampaju vaš dizajn i suše boju u jednom radnom procesu. U samo 3 koraka možete imati potpuno gotov personalizovani proizvod u rukama.

 1. Korak
  Pripremite ili dizajnirajte vaš digitalni fajl na vašem računaru uz pomoć jednostavnog softvera.
 2. Korak
  Postavite vaš odevni predmet u kasetu, ubacite u BT-12 printer i štampajte vaš digitalni fajl sa vašeg računara.
 3. Korak
  Ubacite kasetu u finišer da se boja osuši.

Važne karakteristike

 • Počnite da štampate odmah iz kutije
  Kompletno pristupačno rešenje koje sadrži finišer, kasetu i alate za čišćenje
 • Isplativa eksploatacija i laka zarada
  Ne zahteva posebe instalacije struje, radi sa standardnim utičnicama – isplativo rešenje sa niskim ulaganjem i visokim profitom.
 • Uključuje super-jednostavan softver
  Ako umete da koristite kućni štampač, umećete da štampate vaše PNG i JPG fajlove u softveru. Korisnici mogu štampati i TIFF, PDF i BMP fajlove svojim odabranim dizajnerskim programima.
 • Izdržljive glave od nerđajućeg čelika
  192 nozle po kanalu, 2 kanala po glavi i varijabilna štampa tačke daju mogućnost profesionalne štampe na širokom spektru pamučnih i proizvodima od pamučnih mešavina.
 • Jarke boje i slike
  Pruža oštre i jarke slike kao rezultat štampe.
 • Digitalno pametna alternativa tradicionalnoj štampi
  Tradicionalna štampa odeće je glomazna, neuredna, skupa i dugotrajna. Izbegnite frku i troškove brzom, jednostavnom i alternativom na zahtev.
 • Bezbedan zatvoren proces
  Korisnici svih mogućnosti mogu štampati na odeći bez dolaska u kontakt sa hemikalijama, toplotom, parom ili komplikovanim procesima zaštite bezbednosti.
 • Rešenje za štampu u ograničenom prostoru
  Kompaktni štampač staje komotno u bilo koju prodavnicu, kancelariju, kiosk, radionicu ili sobu. Printer i finišer se mogu staviti jedan na drugi radi uštede prostora.

Video