VersaUV LEC-300

VersaUV LEC2-300

VersaUV LEC2-300 je pristupačan UV printer/kater koji nudi visoki kvalitet štampe.

Opis proizvoda

VersaUV LEC2-300 je pristupačan UV printer/kater koji nudi visoki kvalitet štampe. Raznovrstan i visokoproduktivan, radi posao koji bi inače radilo više uređaja, direktnom štampom, sečenjem, bigovanjem i reljefiranjem na kartice, folije i druge materijale u jednom neprekidnom procesu.

 • Uštedite novac i prostor ovom idealnom print/kat mašinom za nalepnice, kartone, pakovanje, obeležavanje i još mnogo toga.
 • Izuzetno bogat kolorit neprevaziđene živopisnosti i finoće detalja.
 • Konfiguracija u duplom CMYK-u, ili CMYK + bela i lak za 3D teksture, simulaciju reljefa i gađanja boja.
Roland VersaUV LEC2-300

Sve u jednom rešenje za:

Roland VersaWorks 6 RIP softver uključen u cenu

Najnovije izdanje softvera nudi moćno novo 64-bitno procesovanje i RIP, plus jednostvno slaganje, postavljanje i druge karakteristike koje nudi globalno najpolularniji RIP softver.

 • HARLEQUIN RIP dual core endžin i 64-bitno procesovanje za povećanu brzinu i obradu fajlova.
 • Jednostavni nova prevuci-i-spusti interfejs vam nudi mogućnost da brzo dodajete poslove u red.
 • Opcija varijabilnih podataka za štampu više slika i teksta na materijalu u jednom prolazu.
 • UV sušenje u samom RIP softveru i automatsko generisanje belih i lak lejera direktno u samom softveru uz pomoć Special Color Plate Generation.
 • Rotirajte, postavite razmak itd. u RIP-u kako biste sebi dali više kontrole prilikom štampe grafike i nanošenja lak efekta.
 • Kreirajte konstantnost boja sa drugim Roland uređajima – print, sken i prebacite kolorne vrednosti.

6 razloga za odabir LEC2-300 za vašu grafičku produkciju

 1. Dodajte novu dimenziju boje i efekata
  Uz CMYK plus Lak i Bela dodajete reljefne efekte i 3D teksture nalepnicama, kutijama i ostalim prototipovima. Razvijte sopstevene 3D teskture ili odaberite između 72 već spremna šablona u Roland Texture System biblioteci.
 2. Secite, bigujte, perforirajte sve uz pomoć jedne mašine
  Printajte, bigujte i automtski secite konture u jednom neprekidnom procesu za brzu poizvodnju sečene, savijane, perforirane grafike. Kreirajte grafiku bez potrebe za dodatnom obradom preciznim sečenjem koje ne zahteva dodatno obrezivanje.
 3. Boje visoke gustine se brzo suši
  Dok LED lampe za brzo sušenje povećavaju produktivnost i proizvode slike visokog kvaliteta, unapređene glave nude precizno ispucavanje boje i kontrolu. LEC2-300 nudi i HD (High Density) mode štampe da poveća gustinu bele boje.
 4. Pametno, korisnički pihvatljivo štampanje
  Tradicionalno sečenje i proizvodnja kutija je komplikovano. LEC2-300 je jedna mašina koja koristi digitalni rad da pojednostavi proces. Osim toga nudi kontinuirane mogućnosti štampe poput nozzle mask funkcije, koja vam omogućava da isključite red nozli koji je zapušen ili neprecizan.
 5. Bezbedan, pogodan i čist
  LEC2-300 štedi na prostoru i nudi bezbedno i čisto radno okruženje. Donosi nisku emisiju GREENGUARD Gold sertifikovane boje i Detect Waste Liquid Bottle Level funkciju da vas obavesti kada je potrebno isprazniti bocu sa otpadnom bojom da se ne bi izlila.
 6. Impresivni materijali
  LEC2-300 nudi konstantno gladak i brilijantan kvalitet štampe na velikom broju materijala, uključujući i one vrlo tanke, omogućavajući vam da kreirate realistične prufove i prototipove.

Video