VersaUV LEC2 S Series

Dostupni u izboru različitih širina štampe i podešavanja, štampači LEC2 Flatbed su jedinstveni uređaji koji pružaju najbolje od oba sveta sa prilagođavanjem direktno proizvodu plus direktno štampanje na fleksibilnim i čvrstim materijalima koji su trenutno spremni za završnu obradu i ugradnju.

Brzina, jednostavnost i fleksibilnost na zahtev

Dostupni u izboru različitih širina štampe i podešavanja, štampači LEC2 Flatbed su jedinstveni uređaji koji pružaju najbolje od oba sveta sa prilagođavanjem direktno proizvodu plus direktno štampanje na fleksibilnim i čvrstim materijalima koji su trenutno spremni za završnu obradu i ugradnju. To je savršeno rešenje za štampanje na zahtev za početak prilagođavanja ili podršku trenutnim operacijama štampanja— nudi brzi obrt na tradicionalnim poslovima štampanja i laku proizvodnju na ogromnom portfelju proizvoda i robe.

Napredna ECO-UV mastila sa detaljnim konfiguracijama

Novo ECO-UV (EUV5) mastilo je isplativo UV mastilo koje pruža veoma izdržljive rezultate mastila sa vrhunskom otpornošću na ogrebotine i hemikalije — nudeći velike prednosti štampe kako bi se vaš štampan materijal istakao u odnosu na konkurenciju. Štampači LEC2 S-serije nude do 8 različitih konfiguracija mastila koje odgovaraju vašim potrebama kvaliteta, medija i završne obrade. Štampajte dvostruki CMIK za povećanu produktivnost ili CMIK sa opcionim crvenim, belim, sjajnim i prajmerom.

  • Promotivni proizvodi – Pružite promotivne proizvode i personalizovane poklone poput torbi.
  • Sportska odeća – printajte na polo majicama, dečijim duksericama itd. pravite namenske proizvode za pojedinačne klijente, događaje i sajmove.
  • Oprema za ljubimce – Personalizujte opremu za ljubimce poput prsluka, kaputa i ostalih profitabilnih dodataka za kućne ljubimce.
  • Dekoracija – Predajte se svojoj kreativnosti postavljanjem vaših slika i dizajna na zidne dekoracije od tkanine, jastuke itd.
  • Personalizovani pokloni – Dodajte monograme, poruke, umetnosti i dizajn peškirima, maramicama, keceljama itd. kako biste dobili tražene proizvode sa ličnim pečatom.

Personalizovani proizvodi

Štampajte direktno na različite objekte ili kreirajte proizvode po meri. Proizvodite promotivne poklone, brendiranu robu, trofeje, pa čak i velike predmete kao što su gitare uz minimalno vreme za podešavanje. Dodajte sjajne teksture i utiskivanje da biste kreirali vrhunske prilagođene predmete.

Pakovanja i prototipi

Kreirajte vrhunsko pakovanje ili oživite svoju jedinstvenu viziju pakovanja pomoću realističnih detalja i prototipova. Kompatibilan sa svetom kartica, filma, vinila i papira, možete dodati jedinstvene teksture sjajnog mastila i reljefne efekte, kao i naglašene delove belog mastila i druge posebne završne obrade.

Znakovi, grafika, umetnost i displeji

Štampajte grafike za sajmove, maloprodajne natpise, unutrašnje dekoracije i još mnogo toga na samolepljivom vinilu, platnu, displejima i širokom spektru čvrstih i fleksibilnih medija. Najnovija EUV5 mastila sa dodatnim crvenim i narandžastim bojama nude najviši kvalitet otiska sa ultra-živim rezultatima boja i tačnim podudaranjem.

Industrijska štampa

Ponudite efikasnu opciju štampanja na zahtev sa lakoćom, brzinom i jednostavnošću štampanja direktno na objektu—štampajte direktno na panele, listove, stolove, teške ploče, kućište proizvoda i još mnogo toga. Dodatna EUV5 crveno i narandžasto mastilo povećavaju vašu sposobnost da ciljate određene boje.

Video