Roland LEF-12i Roland VersaUV LEF2-200

Roland VersaUV LEF2-200

Sada je još jednostavnije dodavati živopisne grafike i teksture sa premium završecima, uključujući simulaciju laka skoro svemu. LEF2-200 je najnoviji dodatak Rolandovoj nagrađivanoj VersaUV LEF seriji fletbed štampača.

Opis proizvoda

Sada je još jednostavnije dodavati živopisne grafike i teksture sa premium završecima, uključujući simulaciju laka skoro svemu. LEF2-200 je najnoviji dodatak Rolandovoj nagrađivanoj VersaUV LEF seriji fletbed štampača. Posedujući širinu štampe od 0.5m, izuzetno stilskog dizajna, LEF2-200 nudi fantastične mogućnosti reprodukcije boje na velikom broju materijala, uključujući trodimenzionalnim objektima do 100 mm visine, na jednom vrlo jednostavnom printeru za rad.

Od tvrdih do mekih materijala, od ravnih do zakrivljenih površina – Roland LEF2-200 personalizuje sve!

VersaUV LEF2-200 čini jednostavnim štampanje zapanjujućih fotografija premium kvaliteta, grafike i teksta na skoro svemu. Za razliku od drugih inkjet printera, ECO-UV boja se suši odmah na površini materijala, omogućavajući vam da štampate direktno na tvrde i mekane materijale poput PVC-a i plastike, slikarskog platna (kanvas), drveta, kože i tkanina. Materiali do 100mm visine se mogu postaviti, a tolerancija visine od 2mm omogućava štampu na neravnim i zakrivljenim površinama. Roland UV štampač LEF2-200 može lako personalizovati veliki broj predmeta, poput maskica za telefone, lap topove, promotivne predmete, suvenire, olovke, natpise, nagrade, poklone i još mnogo toga. VersaUV LEF2-200 takođe podržava opcioni vakuum sto i opcioni rotacioni džig za štampu na flašama i drugim cilindričnim objektima.

Od tvrdih do mekih materijala, od ravnih do zakrivljenih površina – Roland LEF2-200 personalizuje sve!

Za zaista raznovrsnu štampu

Jedan UV printer, jedna UV boja, jedan RIP softver. Kombinacija je osmišljena da ispuni vaše potrebe da radite u jednom neprekidnom procesu, bez prestanka. Uz pomoć LEF2-200 to i možete.

  • Štampajte 3D i druge specijalne efekte uz pomoć UV laka, koji vam daje mogućnost gloss i matt efekata direktno na predmetu.
  • Napravite istinski jedinstvene efekte poput kapljica vode, simulacije drveta i kože i još mnogo toga.
  • Postignite jarke boje na tamnim i providnim materijalima pomoću Rolandove bele UV boje.
  • Štampajte oko kompeksnih uglove, zaobljenja i na velikom broju oblika.

Zaista jednostavan za upotrebu

Roland LEF2-200 UV printer je napravljen sa idejom jednostavnosti, tako da možete da se fokusirate na maksimalnu produktivnost uz pomoć niza moćnih karakteristika koje mašina poseduje.

Funkcija Start tajmera

Funkcija Start tajmera završava procedure podešavanja čišćenja glave i cirkulacije bele boje automatski u određeno vreme, tako da možete, na primer pustiti printer pre nego što dođete u kancelariju i započeti štampu odmah nakon postavljanja materijala.

Automatski sistem visine materijala

Služi za detekciju visine materijala. Samo postavite predment na radnu površinu i pustite LEF2-200 da automatski proveri visinu i pripremi print.

VersaWorks6 RIP softver

Rolandov VersaWorks 6 softver koji dolazi sa mašinom je razvije da vam ubrza i olakša radni proces.

Do 40 snimljenih preseta

Povucite posebna podešavanja za konkretni materijal vaših najpopularnijih aplikacija bez gubljenja vremena na podešavanja svaki put.

Džig za pozicioniranje

Posebni džig za pozicioniranje dolazi sa mašinom, koji vam pomaže da poravnate predmente na radnoj površini.

LED sistem poravnanja

Ugrađeni LED sistem poravnanja kako biste postavili brzo postavili početnu tačku vašeg printa.

Ugrađena Eternet konekcija

Omogućava povezivanje vašeg LEF2-200 već postojećoj mreži tako da možete printati odakle želite.

Specifikacija: OVDE…

Video